Συνεχίζοντας τις επιτυχίες της, η Πολυφωνική βραβεύτηκε αυτή τη φορά στο Ναύπλιο, με τη Νεανική Χορωδία του Οργανισμού, στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Ναυπλίου [Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Θεοδόσης Αντωνιάδης], που οργάνωσε η ‘’Artiva Cultural Management & Advertising’’ υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ, από 7 έως 10 Νοεμβρίου.

Η Νεανική Χορωδία διαγωνίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κατηγορία ‘’Χορωδίες Δωματίου’’, όπου συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία αυτής της κατηγορίας [βαθμοί 87,5] και βραβεύτηκε με αργυρό μετάλλιο από την κριτική Επιτροπή, την οποία απετέλεσαν οι καταξιωμένοι Έλληνες διευθυντές Χορωδιών- Ορχηστρών, Κωστής Κωνσταντάρας, Σταύρος Μπερής και Αναστάσιος Συμεωνίδης. 

Το Φεστιβάλ περιείχε και ελεύθερες εκτός διαγωνισμού συμμετοχές, ενώ όλες οι συναυλίες του πραγματοποιήθηκαν στο ‘’Βουλευτικό’’, την πρώτη Βουλή του ελεύθερου Ελληνικού κράτους.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, η Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής ερμήνευσε τα έργα: ‘’NIGRA SUM’’, PABLO CASALS, ‘’AVE MARIA’’, GYORGI ORBAN, ‘’DER WASSERMANN’’, ROBERT SCHUMANN και ‘’TUNDRA’’, OLA GJEILO.

Τη χορωδία διηύθυνε η Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου, εκπαιδευτικός και Διευθύντρια του τμήματος, ενώ πιάνο έπαιξε η πιανίστα- καθηγήτρια του Ωδείου της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Μαρίνα Μυλωνά. Την αποστολή συνόδευσε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός.

Φωτογραφίες: Studio Β & G Μπουγιώτης-Ρασσιάς