Προβλήματα και "ουρές" οχημάτων παρουσιάστηκαν από το πρωί στους δρόμους που συνδέουν τις δυτικές και τις ανατολικές περιοχές της Πάτρας με το κέντρο της, λόγω των εργασιών που συνεχίζονται στην Περιμετρική. 

Πιο συγκεκριμένα, ουρές και αρκετή αναμονή παρατηρήθηκε στην Πανεπιστημίου, αλλά και στην είσοδο της Μίνι Περιμετρικής στα Ταμπάχανα. Αντίθετα, στο κέντρο της Πάτρας, τα μέτρα που πήρε η Τροχαία για την Αγίου Ανδρέου για τη στάση και την παράνομη στάθμευση στη συγκεκριμένη οδό, βοήθησαν στο να μην υπάρχει το κυκλοφοριακό χάος των περασμένων ημερών. 

Τα μέτρα θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα, όσο θα συνεχίζονται και οι εργασίες στην Περιμετρική. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 01:00 τα ξημερώματα έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ. έχει γίνει ολικός αποκλεισμός στην κατεύθυνση προς Αθήνα στην Περιμετρική.

Η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κανελλοπούλου και θα επανέρχεται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών στο ύψος του κόμβου Πάτρας-Κ1.