Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” ήταν σήμερα καλεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον θάνατο της μητέρας του, αλλά και πώς διαχειρίστηκε την απώλεια μετά.

«Στη κηδεία παρακολουθούσα αυτό που γινόταν σαν να μην με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Ταυτόχρονα παρακολουθούσα και όλο αυτό που συνέβαινε… γίνονταν μικρά γεγονότα. Σταματούσαν αυτοκίνητα, περιμέναμε στην ανηφόρα, είχε έρθει η Ζωή Λάσκαρη με ένα τουρμπάνι. Όταν ξεκίνησε, άρχισαν οι φίλοι μου να τραγουδάνε το αετός πεθαίνει στον αέρα. Εκεί τρελάθηκα! Ήταν σαν επιθεώρηση.

Έχει πέσει η αυλαία στο κεφάλι μου, έπεσε το σύστημα. Σιγά σιγά σ’ αυτά τα τρία χρόνια, προσπάθησα να βγάλω από την καθημερινότητά μου και τη ζωή μου, την μάνα μου για να ξαναβρώ λίγο το ενδιαφέρον. Ήταν όλα γκρίζα δεν με ενδιέφερε τίποτα. Κολλάτε εσείς οι μάνες πάνω στα παιδιά σας… και μετά λέτε αντίο φεύγω. Ζούσα μέσα σε αυτήν. Η προσπάθεια μου ήταν να την «βγάλω» για να ξαναβρώ και πάλι την χαρά. Σκέφτηκα αφού δεν σε ενδιαφέρει να πεθάνεις καθόλου, αφού θα ζήσεις… μήπως να ζήσεις;

Ο πόλεμος του κομματιού αυτού είναι οι ενοχές του ότι ενώ είχε πεθάνει ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, ότι λες νιώθω ενοχές πώς θα περάσω εγώ τώρα καλά, αφού δεν είναι αυτός ο άνθρωπος εδώ;» , είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.


Ο Νίκος Μουτσινάς στο "Μαζί σου Σαββατοκύριακο"! (1)


Ο Νίκος Μουτσινάς στο "Μαζί σου Σαββατοκύριακο"! (2)


Μαζί Σου Σαββατοκύριακο | Ο Νίκος Μουτσίνας απαντά στις ερωτήσεις των συνεργατών του | 10/11/2019