Ένα από τα μεγαλύτερα πάρτυ που έχουν γίνει στην πόλη μας! Οι 3 star DJs και αγαπημένοi στο Ελληνικό κοινό , MIKEE – MANOLACO – CHRISTIAN CAMBAS , την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο Disco Room Patras!

Το OutBox σε συνεργασία με το Disco Room σας παρουσιάζουν τους 3 Θρύλους της Techno Mikee – Manolaco – Christian Cambas , την Kυριακή 24 Νοεμβρίου στο DISCO ROOM CLUB εν μέσω ενός άκρως εκρηκτικού διαμορφωμένου Special Event! Mε ένθερμο ενθουσιασμό , η 3 DJs , για πρώτη φορά μαζί θα ανέβουν στo Booth του Disco Room , στη πόλη της Πάτρας και θα μας μεταφέρουν την ατμόσφαιρα από τα καλύτερα Αθηναικά parties. Mαζί τους , στο open & close act του Εvent οι Toti & Hutt.

Από το απόγευμα της Κυριακής εώς τις πρώτες ώρες της Δευτέρας θα βρισκόμαστε σε χειμωνιάτικο πλέον vibe και ατμόσφαιρα με μοναδικά DJ Sets διαμορφωμένα για τη ξεχωριστή περίσταση!

Σας προσκαλούμε σε ένα εκρηκτικό PARTY FESTIVAL για να υποδεχθούμε το φετινό Xειμώνα με τον καλύτερο τρόπο. Την Κυριακή στις 24 Νοεμβρίου η καλύτερη μουσική της πόλης ακούγεται δυνατά στο Disco Room στη Πάτρα!

Δυναμώνουμε την ένταση και προσφέρουμε πνοή ηλεκτρονικής μουσικής στη πόλη. Εκπέμπουμε διαφορετικό χρώμα, αλλάζουμε διάθεση στην ατμόσφαιρα και στο τρόπο διασκέδασης της πόλης, διευρύνοντας παράλληλα το μουσικό φάσμα των επιλογών σας.➖ Main Guest DJs : Mikee – Manolaco – Christian Cambas

 Support DJs : Toti LWR | Hutt

Start: 22.00

10€ (drink included)