Με γκολ στο παρά πέντε η Παναχαϊκή έφυγε τουλάχιστον με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας από τη Λάρισα στο παιχνίδι που έδωσε με τον Απόλλωνα. 

Ο αγώνας ήρθε ισόπαλος 1-1 και έτσι όπως εξελίχθηκε για την Πατρινή ομάδα, δικαιούταν να τον είχε κερδίσει με βάση τις ευκαιρίες που έχασε, όμως θα μπορούσε να τον είχε χάσει, αφού στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ήταν πίσω στο σκορ. 

Ο Σιατραβάνης ήταν αυτός που στο 84΄έκανε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το 1-1, σε μία φάση για τον οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Ο Απόλλων Λάρισας είχε προηγηθεί μόλις στο 22' με πέναλτι του Σιφναίου. Η Παναχαϊκή από εκεί και στο εξής πήρε τον έλεγχο του αγώνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες. όμως κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ μόνο από τα έντεκα βήματα. 

Απόλλων Λάρισας: Γκέκας, Καρατάσιος, Χατζής, Γκουστάβο Σάντος, Μπαστακός, Λίταινας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Καρρίκι.

Παναχαϊκή: Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Παπατόλιος, Ιντζόγλου, Λινάρδος, Coll, Σιατραβάνης, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.