Μετά τον Ίλαρχο Σπαθάρη στο "Κόκκινο Ποτάμι" του Μανούσου Μανουσάκη, σειρά για τον Πατρινό Ανδρέα Βούλγαρη, έχει ένας ακόμα στρατιωτικός ρόλος. 

Όπως έγραψε ο ίδιος στον τοίχο του στο facebook "o ίλαρχος Σπαθάρης πέθανε, ο λοχαγός Άρης γεννιέται". Ο Ίλαρχος Σπαθάρης που κέρδισε τη συμπάθεια και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και των φίλων της σειράς, πεθαίνει προκειμένου να σώσει τον πατέρα της γυναίκας που αγαπά.

Ο Ανδρέας Βούλγαρης που κέρδισε τις καλύτερες κριτικές για το ρόλο του στη σειρά του Open, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Πρόκειται για τη σειρά "Γαλάτεια" που παίζεται αυτή την εποχή στο κανάλι Sigma στην Κύπρο.

Ο Πατρινός ηθοποιός θα παίξει το ρόλο του λοχαγού Άρη Αμυρά, σε μια ακόμα σειρά εποχής που πάει αρκετά καλά στην Κύπρο και θεωρείται μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής περιόδου. 

"Είναι ένας αρκετά ενδιαφέροντας ρόλος και έχει να κάνει με έναν Έλληνα που υπηρετούσε στο Βρετανικό Στρατό και πίστευε ότι οι Άγγλοι θα έφερναν στην Κύπρο την ειρήνη και την ηρεμία" τονίζει για τον Άρη Αμυρά ο Ανδρέας Βούλγαρης, μιλώντας στο patrasevents.gr. 

"Τελικά όμως βλέπει την πραγματικότητα όταν πηγαίνει στην Κύπρο. Τότε είναι που βρίσκεται σε τρομερές συγκρούσεις εσωτερικές ανάμεσα στην ηθική του και στο καθήκον του". 

Η σειρά αξίζει να σημειωθεί είναι σε σκηνοθεσία του Κώστα Κωστόπουλου και του Πάρη Προκοπίου, ενώ το καστ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν και συμμετέχουν σε αυτή είναι αρκετά καλό, έχοντας μέσα του ηχηρά ονόματα.


Ο Ανδρέας Βούλγαρης μετά τη συμμετοχή του στο "Κόκκινο Ποτάμι", παίρνει μέρος σε μία ακόμα σειρά εποχής, συνεχίζοντας την πορεία που έχει ξεκινήσει να διαγράφει στην καριέρα του ως ηθοποιός.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι πριν από τη "Γαλάτεια", θα δούμε τον Ανδρέα Βούλγαρη σε μία γκεστ εμφάνιση στο καθημερινό σήριαλ του ΣΚΑΪ, "8 λέξεις" του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου.

Ο Πατρινός ηθοποιός θα παίξει έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο ρόλο, αυτόν του ομοφυλόφιλου που ψάχνει να βρει την ειλικρίνεια και την αγάπη. "Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που έχω πάρει μέρος σε τόσο καλές και ποιοτικές δουλειές" τονίζει.

Εμείς ανυπομονούμε να τον δούμε σε κάθε δουλειά που κάνει τηλεοπτικά και θεατρικά, ξέροντας ότι πέρα από το ταλέντο που έχει, είναι ένας μαχητής που έχει μάθει να αγωνίζεται για τα όνειρά του.