Παύλος Ευαγγελόπουλος, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του Ιάσονα στο «Ρετιρέ», μίλησε για την επαναφορά παλαιών σειρών στην tv και δεν ήταν σύμφωνος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θυμάται αξέχαστες στιγμές από τη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη, ξεκαθαρίζει πως δεν θα ήταν θετικός σε ένα σίκουελ, ενώ αναφέρεται και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το επάγγελμα του.

Γίνατε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του Ιάσονα στη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη «Το ρετιρέ». Τι αναμνήσεις έχετε από αυτήν τη συνεργασία;

«Ήταν μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή στην καριέρα μου. Μιλάμε για μια σειρά με μεγάλη απήχηση στο κοινό, κάτι που για μας τους ηθοποιούς είναι πολύ σημαντικό. Έβγαινα τότε στον δρόμο και ο κόσμος με πλησίαζε, μου μιλούσε για τη σειρά και τους ήρωες της, μου έλεγαν πως τους αρέσει πολύ το «Ρετιρέ» και πως περνάνε πολύ καλά παρακολουθώντας το».

Διατηρείτε επαφές με κάποιους από τους τότε συμπρωταγωνιστές σας στο «Ρετιρέ»;

«Με την Τζόυς Ευείδη έχουμε συναντηθεί κάποιες φορές».

Θα ήσασταν θετικός σε ένα σίκουελ του «Ρετιρέ»;

«Όχι, με τίποτα. Και γιατί δεν υπάρχει Δαλιανίδης πια αλλά και γιατί δεν συμφωνώ με αυτήν τη φιλοσοφία. Πιστεύω ότι το κάθε πράγμα πρέπει να μένει εκεί που ήταν στην εποχή του. Δεν νομίζω ότι πρέπει να επανερχόμαστε. Δεν πιστεύω ότι θα έχει να δώσει κάτι σήμερα το «Ρετιρέ» στους τηλεθεατές.

Σε talent show με επωνύμους θα παίρνατε μέρος;

«Μου είχε γίνει στο παρελθόν μια πρόταση για να συμμετάσχω στο «Dancing with the stars», αλλά τελικά δεν προχώρησε. Τώρα πια δεν υπάρχει και ο χρόνος για να επιχειρήσω να κάνω κάτι τέτοιο».

Ποιες πιστεύετε ότι είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις μέρες μας το επάγγελμα του ηθοποιού;

«Το βασικότερο πρόβλημα έχει να κάνει με την ανεργία. Αλλά και όσοι ηθοποιοί εργάζονται, είτε παίρνουν ελάχιστα χρήματα είτε δεν πληρώνονται».

Στην τηλεόραση τι παρακολουθείτε;

«Παρακολουθώ πολύ αθλητικά προγράμματα και αργά το βράδυ βλέπω και κάποιες ταινίες ή σειρές στο Netflix».

Θεατρικά σας βρίσκουμε στην παράσταση «10 μικροί νέγροι».

«Ναι, στο σπουδαίο αυτό έργο της Αγκάθα Κρίστι. Ξεκινήσαμε εδώ και τρεις εβδομάδες στο ανακαινισμένο Θέατρο Ακάδημος και η προσέλευση του κόσμου στην παράσταση είναι πραγματικά εντυπωσιακή», είπε στο tv έθνος.