Ένα από τα ομορφότερα νεοκλασικά κτίρια του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, που βρίσκεται σε μία από τις εμπορικότερες γωνίες της πόλης, παραμένει αναξιοποίητο, χωρίς να λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια. 

Πρόκειται για το κτίριο που βρίσκεται στην συμβολή της Ρήγα Φεραίου με την Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με τα όσα είχαν ακουστεί στο παρελθόν, πριν από εφτά - οχτώ χρόνια το κτίριο αυτό θα ανακαινιζόταν και θα διαμορφωνόταν κατάλληλα, καθώς είχε βρεθεί επενδυτής που ενδιαφερόταν να το μετατρέψει σε ξενοδοχείο. 

Κάτι που σίγουρα θα αποτελούσε σημείο αναφοράς στο κέντρο της πόλης. Βλέπετε το κτίριο βρίσκεται σε ένα σημείο που διασταυρώνονται οι δύο πιο κεντρικοί πεζόδρομοι της Πάτρας. Ωστόσο, από τότε και παρά τα όσα είχαν ακουστεί τίποτα δεν έχει προχωρήσει.

Όπως αναφέρουν κάποιες πηγές το βασικό θέμα που παρεμποδίζει στο να αξιοποιηθεί και να λειτουργήσει κάτι, έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό του καθεστώς που είναι περίπλοκο. Πάντως ένα τέτοιο κτίριο, σε ένα τέτοιο σημείο της Πάτρας επιβάλλεται να γίνει κάτι και να μην μείνει άλλο έτσι.