Μπορεί πολλοί ηθοποιοί να μην ξεχάσουν ποτέ τη στιγμή που κέρδισαν βραβείο Όσκαρ, ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για την Ολίβια Κόλμαν.

Η ηθοποιός, που κέρδισε το Όσκαρ Α΄ Γυναικείου ρόλου για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου The Favourite, αποκαλύπτει ότι δεν θυμάται τη στιγμή που κέρδισε το βραβείο. Μιλώντας στο Graham Norton Show, που θα βγει στον «αέρα» σήμερα Παρασκευή (8/11), η Ολίβια Κόλμαν αστειεύτηκε ότι πολλοί βρίσκονται στο «μπαρ και γίνονται λιώμα». Οπως σημειώνει η Daily Mail, η Ολίβια Κόλμα είπε: «Δεν μπορώ να το θυμηθώ. Το ωραίο με τα Οσκαρ είναι ότι υπάρχει ένα μπαρ ακριβώς πίσω από το αμφιθέατρο, οπότε όλοι βρίσκονται εκεί. Υπάρχουν εκατοντάδες seat fillers (άνθρωποι που κάθονται σε κενές θέσεις), οπότε σχεδόν όλοι πάνε στον μπαρ και γίνονται λιώμα».

Η συνάντηση της Ολίβια Κόλμαν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Η Ολίβια Κόλμαν πρωταγωνιστεί στην τρίτη σεζόν του The Crown, όπου και θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ. Οπως παραδέχεται, δεν προετοιμάστηκε και πολύ για τη σειρά. Τότε, η ηθοποιός μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, η οποία δεν πήγε και τόσο καλά. «Δεν πήγε πολύ καλά. Συνάντησα τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ένα δείπνο και με ρώτησε τι έκανα εκείνη τη στιγμή, για να προσθέσει αμέσως μετά: ‘Στην πραγματικότητα ξέρω τι κάνεις’», είπε η σταρ και συμπλήρωσε: «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που τον ρώτησα εάν το έχει παρακολουθήσει. Η απάντηση του ήταν ‘όχι’, αλλά ήταν πολύ γοητευτικός και πολύ όμορφος».