Μολονότι το πέρασμά της πριν από πέντε χρόνια από τη βιομηχανία του πορνό διήρκεσε μόλις δύο μήνες η Μία Καλίφα παραμένει η πλέον περιζήτητη πορνοστάρ στο Pornhub.

Πρόσφατα μάλιστα η Καλίφα που έγινε influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εργάζεται πλέον ως αθλητικογράφος, «έπιασε» τους 18 εκατ. ακολούθους στο Instagram – ένα «ορόσημο» που γιόρτασε με μια ελευθερόστομη ανάρτηση στο λογαριασμό της, όπου επιτίθεται φραστικά σε όσους την τρολάρουν και ευχαριστεί όσους της δείχνουν την αγάπη τους. «18 εκατομμύρια! Από που εμφανιστήκατε όλοι εσείς! Ευχαριστώ για τη συνεχή φραστική κακοποίηση. Η ζωή μου έγινε καλύτερη αφότου αποφάσισα να αποκλείσω όλους εσάς τους παλαβούς από τα σχόλιά μου, αλλά ζητώ συγνώμη από εκείνους που δεν είναι τρελοί. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Αλλά οι τρελοί να πάνε να…».

Το μήνυμα της Καλίφα, που είχε προτείνει πρόσφατα για πρωθυπουργό της Βρετανίας τον Κίλιαν Μέρφι, πρωταγωνιστή της σειράς Peaky Blinders, συνοδευόταν και από ένα βίντεο όπου της κάνει φάρσα ο Σουηδός αρραβωνιαστικός της Ρόμοπερτ Σάντμπεργκ και όπως φαίνεται άρεσε στους ακολούθους της. «Ποιος θα μπορούσε να σου φερθεί άσχημα; Έχουν δει πόσο γλυκιά είσαι;», έγραψε ένας. Κι ένας άλλος συμπλήρωσε: «Σ’ αγαπωωωωωω!»

Η 26χρονη Καλίφα, είναι γόνος οικογένειας Καθολικών από τη Βηρυτό, αλλά μεγάλωσε στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Τέξας. Αποχώρησε από τη βιομηχανία του πορνό, όταν δέχθηκε απειλές από τζιχαντιστές επειδή σε μια σκηνή εμφανίστηκε φορώντας χιτζάμπ, αλλά παρά το σύντομο πέρασμά της από τις αισθησιακές ταινίες, ανακηρύχθηκε πρώτη σε επισκεψιμότητα πορνοστάρ στο Pornhub.