Κέρδισε το χειροκρότημα ο Πατρινός Πάρης Λαλιώτης με τις ιδιαίτερες και εντυπωσιακές δημιουργίες του στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week.

Τα φλας άστραψαν το βράδυ της Πέμπτης στο Ζάππειο Μέγαρο όταν ο Πατρινός δημιουργός και η ομάδα του άνοιξε το show!

Απίστευτες κατασκευές headpieces, bodysuits, heels, φορέματα σε γεωμετρικές γραμμές όλα με την υπογραφή του Πάρη Λαλιώτη.

Παρουσίασε σειρά avant garde ρούχων και αξεσουάρ, με μία ξεχωριστή αισθητική στην πασαρέλα του Ζαππείου. Ο Πάρης μέσα από τις δημιουργίες του απέδειξε ότι η μόδα δεν έχει όρια, η φαντασία μπορεί να μας μαγέψει σε abstract ρυθμούς και ότι η ένδυση με την τέχνη είναι αναπόσπαστα κομμάτια.


Oι δημιουργίες του Πατρινού σχεδιαστή καθήλωσαν τους παρεβρισκόμενους, αφού το συνολικό αποτέλεσμα της παρουσίασης σε συνδυασμό με τη μουσική και τον χώρο ήταν εκπληκτικό. Ανάμεσα στον κόσμο που θαύμασε τις δημιουργίες του Πάρη Λαλιώτη ήσαν και πολλοί ειδήμονες της μόδας όπως ο Λάκης Γαβαλάς που τον αποθέωσε αλλά και γνωστοί Πατρινοί.

Το χειροκρότημα στο τέλος ήταν έντονο όπως πολλά ήταν και τα κολακευτικά σχόλια.

Ο Πάρης Λαλιώτης είναι γνωστός στην Πάτρα και όχι μόνο αφού πολλές φορές έχει κερδίσει τα βλέμματα μέσα από τo γκρουπ 86 στο Πατρινό Καρναβάλι. Με φαντασία και ασυνήθιστες δημιουργίες το πλήρωμά του έχει κλέψει τις εντυπώσεις, έχει κερδίσει βραβεία και τέλος έχει δώσει άλλη διάσταση στην χαμένη αίγλη του Καρναβαλιού.

Στη συλλογή που παρουσιάστηκε στο Ζάππειο, στην διοργάνωση Athens exclusive designers week, υπήρχαν ρούχα που φοριούνται μόνο σε πασαρέλα και είναι μόνο για επίδειξη αλλά και βραδινές δημιουργίες.

Όμως όλα αυτά ήταν η αρχή για αυτό που θα ακολουθήσει... πλέον όμως φαίνεται ότι έχει μπει σε έναν άλλο δρόμο, ανοίγοντας φτερά στον επαγγελματικό σχεδιασμό ρούχων με έναν μοντέρνο αέρα και άποψη.


"Ήταν ένας στόχος που επετεύχθη" 

Για τον ίδιον όπως είπε στο Patrasevents.gr ένας στόχος που έγινε πραγματικότητα! "Είναι το πρώτο μου βήμα σε αυτό το χώρο, το είχα βάλει στόχο και τον πραγματοποίησα τώρα. Πλέον είχαν ωριμάσει οι καταστάσεις για ένα τέτοιο βήμα, είχα ωριμάσει κι εγώ!" μας ανέφερε. Ήρθε η στιγμή και έκανε το βήμα και μάλιστα στέφθηκε με επιτυχία.

Σύμφωνα με τον Πατρινό σχεδιαστή το όλα βήμα δεν ήταν καθόλου εύκολο, όμως στέφθηκε με επιτυχία. "Πήρα πολύ κολακευτικά σχόλια απ΄ όλους, οι αντιδράσεις του κοινού καθώς και των διοργανωτών ήταν θετικές". 

Όπως μας ανέφερε ο κ. Λαλιώτης επόμενος στόχος του, είναι αυτό το "βήμα" να το εδραιώσει στο χώρο. "Είναι σαν ένα "καινούργιο παιδί" θα πρέπει να το φροντίσω και να βρω τα πατήματά μου. Δεν πρόκειται για ένα "πυροτέχνημα", εξάλλου δεν είναι άνθρωπος των "πυροτεχνημάτων". Θα είμαι και του χρόνου στην Athens Xclusive Designers Week, το θέλω πολύ" υποστήριξε. 

Ήδη ανοίγει e-shop όπου θα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να βλέπει τις δημιουργίες της σειράς και να κάνει τις παραγγελίες του.


Σύντομα η σειρά avant garde ρούχων του Πάρη Λαλιώτη και στην Πάτρα

Η Πάτρα μπορεί να μην μπορεί να υποστηρίξει μια τέτοια διοργάνωση, όμως ο Πάρης Λαλιώτης έχει κάτι στο μυαλό του και μας το αποκάλυψε.

"Πολύ σύντομα θα κάνω μια επίδειξη της σειράς των ρούχων του στην Πάτρα" επεσήμανε.

Μεταξύ των Πατρινών που βρέθηκαν στο Ζάππειο ήταν οι, Δημήτρης Φάκαλος, Χρήστος Κεφάλας, Νάντια Κωνσταντινίδη, Χρήστος Κανελής, Μαριλένα Κουρλέση, Νάνσυ Κωνσταντινίδη, Δημήτρης Τσαούσης, Ζωή Καραβώτα, Δημήτρης Γεωργόπουλος, Πάκη Νησίδη, Δημοσθένης Γεωργαντόπουλος, Ελπίδα Μαστροκάλου, Αλέξης Γεωργιόπουλος και αρκετοί άλλοι.


Paris Laliotis - Athens Xclusive Designers Week

26η Athens Xclusive Designers Week

Η Athens Xclusive Designers Week ξεκίνησε και υποδέχεται καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές που παρουσιάζουν τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν. Μέσα σε πέντε ημέρες θα πραγματοποιηθούν συνολικά 37 shows, γεμίζοντας το κέντρο της πόλης στιλ, λάμψη και πολλές εκπλήξεις!

Το Ζάππειο Μέγαρο είναι ο κεντρικός χώρος διεξαγωγής των επιδείξεων, ενώ κάποια shows θα πραγματοποιηθούν σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες της Αθήνας.

Η κάμερα του Patrasevents.gr βρέθηκε στην έναρξη της 26η Athens Xclusive Designers Week όπου μας χαρίζει αποκλειστικά κλικ από τη επίδειξη του Πάρη Λαλιώτη...