Εφιαλτικές στιγμές φέρεται να έζησε ένας ανήλικος από το Πακιστάν στα χέρια ομοεθνών του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις Αρχές ο ανήλικος, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας 24 & 28 ετών, αφού τον οδήγησαν, στις 2 Νοεμβρίου, σε κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης, όπου εργαζόταν ο 24χρονος, με τη χρήση σωματική βίας τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο, και να ζητήσει να καταβάλλει λύτρα για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του και τον βιντεοσκοπούσαν

Εκεί, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τον εξανάγκασαν να αφαιρέσει τα ρούχα του και ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει το πορνογραφικό υλικό σε περίπτωση που αποκάλυπτε όσα ενήργησαν σε βάρος του.

Ωστόσο, οι εφιαλτικές στιγμές για το ανήλικο αγόρι δεν σταμάτησαν εκεί, αφού οι δύο ομοεθνείς του τον ακινητοποίησαν με τον 24χρονο να προχωρά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανήλικου, την ώρα που ο 28χρονος έλεγχε το χώρο προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

Τον ελευθέρωσαν αφού πήραν περίπου 200 ευρώ από συγγενή

Στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τον ανήλικο σε σπίτι που διέμενε ο ένας από αυτούς στην ίδια περιοχή, όπου τον κρατούσαν παρά τη θέλησή του, μέχρι και το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου, όποτε και τον απελευθέρωσαν αφού παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 200 περίπου ευρώ από συγγενή του.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο αλλοδαπούς το απόγευμα της Πέμπτης (8/11). Σημειώνεται ότι στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, όπου κατείχε το πορνογραφικό υλικό.

Οι δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος, βιασμό, αρπαγή ανηλίκων, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.