Oι Μέλιsses μετρούν δέκα χρόνια στην ελληνική μουσική βιομηχανία και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Μάστορας έχει κάνει ορισμένες συνεργασίες ως σόλο καλλιτέχνης: Με τους Playmen, τη Rita Wilson, τον Δημήτρη Μπάση, αλλά και με τον Θέμη Καραμουρατίδη καθώς τραγούδησε το κομμάτι με τίτλο «Για όλα ικανοί» για την ταινία Τζαμάικα.

Όσο για το τραγούδι «Δεν έχω ιδέα», οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, μια και σε μόλις έξι μήνες κυκλοφορίας έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 13 εκατομμύρια views στο Υoutube, ενώ ήταν πρώτο στο ραδιοφωνικό chart για 15 εβδομάδες.

«Δεν μπορούν να μπουν όλα κάτω από τις Μέλιsses, διότι κάποιες επιλογές δεν εκφράζουν όλα τα μέλη του γκρουπ. Για παράδειγμα, το τραγούδι "stand by me now", που είχα κάνει μαζί με τους Playmen το 2015, ήταν κάτι πολύ προσωπικό και δεν ξέρω αν ήθελα να το μοιραστώ με τα παιδιά. Και στο λέω αυτό διότι τα τραγούδια περνάνε μέσα από το φίλτρο όλων των μελών της μπάντας και κάποιος από εμάς μπορεί να αλλάξει έναν στίχο ή κάποιο ακόρντο» εξομολογείται.

Δεδομένου ότι οι περισσότερες μπάντες έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, πώς αντέδρασαν τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ όταν τους ανακοίνωσε πως θέλει να κάνει και ορισμένα τραγούδια μόνος του.

«Όλο αυτό ήρθε πολύ ομαλά και δεν ενοχλήθηκε κανείς. Επιπλέον, δεν το είδα ως αυτονόμηση. Υπάρχει πλήρης ελευθερία στην μπάντα. Ξέρουμε τι είναι οι Μέλιsses αλλά και ο καθένας ξεχωριστά» ξεκαθαρίζει. Προηγουμένως αναφέρθηκε στο τραγούδι «stand by me now» και του ζητήθηκε να διηγηθεί την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι. «Το έγραψα σε μια φάση της ζωής μου που η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή. Πρόκειται για ένα τραγούδι που περιέγραφε ακριβώς τη στιγμή που ένιωθα πως χρειαζόμουν πολύ τη σύντροφο μου. Τη στιγμή που ήμουν στα χειρότερα μου. Και όντως η κατάσταση μου εκείνη την εποχή στην προσωπική μου ζωή δεν ήταν καλή. Τα τραγούδια είναι βιώματα. Αντλώ πολύ συναίσθημα από την προσωπική μου ζωή και αυτό τελικά μόνο καλό κάνει στα τραγούδια που γράφω, αλλά και στο πώς είμαι πάνω στη σκηνή» εξομολογείται στο people.