Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και μίλησε για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, τον ανταγωνισμό, την είσοδο του Χάρη Χριστόπουλου στο Happy Day, τη φιλία με τη Μάρα Ζαχαρέα, ενώ αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Θέμη Σοφό.

Πώς πέρασαν οι δυο πρώτοι μήνες της σεζόν;

Πολύ δυναμικά και κουραστικά, όπως συμβαίνει πάντα στην έναρξη της κάθε σεζόν, γιατί θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, ότι έχεις ανανεωθεί, ότι αξίζει να είσαι μια επιλογή στο ζάπινγκ. Σε προσωπικό επίπεδο, φέτος η μεγάλη μου κόρη πήγε στο δημοτικό, οπότε έπρεπε να προσαρμοστούμε οικογενειακώς και σε αυτό. Και βέβαια δεν βαριόμαστε, γιατί έχουμε και το μικρούλι μας που έχει αρχίσει και σκαρφαλώνει όπου μπορεί άνθρωπος να φανταστεί. Γενικά θα έλεγα ότι ήταν ένα ξεκίνημα για γερές αντοχές. Αλλά δεν έχω παράπονο, με λίγη κούραση τα καταφέρνω όλα.

Πώς έγινε η επιλογή του Χάρη Χριστόπουλου στο πάνελ;

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά είχαμε καταλήξει σε άλλον άνθρωπο, αλλά τρεις ημέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή έτυχε να μιλήσω με τον Χάρη και διαπίστωσα ότι τον ενδιέφερε. Έτσι προχωρήσαμε. Και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί είναι πολύ ευχάριστος και αυθόρμητος τύπος, ο σχολιασμός του είναι διαφορετικός και ανανέωσε την ομάδα με ένα μοναδικό τρόπο. Ήταν μια επιλογή μη αναμενόμενη ακόμα και για εμάς, αλλά τελικά νιώθω ότι ήταν γραφτό να συμβεί.

Ειδήσεις θα έκανες;

Nαι, αλλά ξέρω ότι θα άκουγα τόσα σχόλια και θα βίωνα τέτοιο «στόλισμα» στα social media, που θα με απέτρεπε. Παρόλο που και αυτό που κάνω τώρα είναι ένας συνδυασμός ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, στην Ελλάδα πάντα βάζουμε ταμπέλες, οπότε δεν ξέρω αν το κοινό θα με αποδεχόταν εύκολα σε έναν τέτοιο ρόλο. Θα μπορούσε να είναι μια εξέλιξη που οραματίζομαι. Επειδή όμως είμαι πολύ συνειδητοποιημένη και βλέπω ότι ο κόσμος σε περιμένει στη γωνία, γιατί να μπω σε αυτήν τη διαδικασία;

Δεδομένου ότι επιλέγουμε για φίλους μας ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζουμε, ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζεσαι με τη στενή σου φίλη Μάρα Ζαχαρέα;

Η αλήθεια είναι ότι, αν μας δεις δίπλα δίπλα χωρίς να μας γνωρίζεις, φαντάζεσαι ότι δεν υπάρχει κανένα κοινό στοιχείο. Ωστόσο, η Μάρα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και περνάμε πολύ όμορφα μαζί. Κάνουμε διακοπές στο ίδιο μέρος, οπότε γνωριστήκαμε σε πολύ χαλαρές στιγμές. Και αυτή η όμορφη αίσθηση υπάρχει γενικότερα μεταξύ μας, γιατί κι εκείνη έχει ανάγκη από αποσυμφόρηση και να αφήνει λίγο πίσω της το αυστηρό προφίλ των ειδήσεων. Οπότε περισσότερο συζητάμε για άσχετα θέματα και λιγότερο για τη δουλειά.

Πόσο σύντομα αντιλήφθηκες ότι ο Θέμης είναι ο άνθρωπός σου;

Από το πρώτο κιόλας ραντεβού ένιωσα ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Θυμάμαι ότι η πρώτη μας έξοδος διήρκησε 4 ώρες με ασταμάτητη κουβέντα, χωρίς κενά αμηχανίας και περίεργα βλέμματα και, όταν γύρισα σπίτι, είπα «αυτό τον άντρα θα μπορούσα να τον ερωτευτώ». Το ότι θα ήθελα να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου το ένιωσα μετά τους 3-4 μήνες που βγαίναμε.