Η τελευταία ημέρα της εβδομάδας για τις «Άγριες Μέλισσες» έκλεισε με τον αναμενόμενο τρόπο στους πίνακες τηλεθέασης.

Το σίριαλ εποχής του ΑΝΤ1 εξασφαλίζει χωρίς δυσκολία ποσοστά τηλεθέασης πέριξ του 30%, κάτι που καταγράφεται στη Nielsen ακόμη και τις ημέρες που προβάλλεται με αντίπαλο το επίσης ισχυρό GNTM. Πόσω μάλλον όταν οι «Άγριες Μέλισσες» παίζουν χωρίς ισχυρό ανταγωνισμό.

Η σειρά σημείωσε το βράδυ της Πέμπτης τηλεθέαση 32,6% στις ηλικίες 18-54, πάντα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Nielsen. Από τις 23.15 και ως το φινάλε οι «Άγριες Μέλισσες» φλέρταραν με το 40άρι, σημειώνοντας τηλεθέαση 39,2% και 39% αντίστοιχα.
Για ένα ακόμη βράδυ, η σειρά του ΑΝΤ1 δίνει ισχυρό lead-in στο The 2Night Show που φέτος διανύει την πιο επιτυχημένη από πλευράς τηλεθέασης σεζόν. Η εκπομπή με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατέγραψε τηλεθέαση 27,5% στο δυναμικό κοινό, το βράδυ της Πέμπτης.

Η έξτρα μέρα για το «Έρωτας Μετά» και η τηλεθέαση

Πριν ξεκινήσουν όμως οι «Άγριες Μέλισσες», παρατηρούμε πως οι τηλεθεατές μοιράζονται στις επιλογές που έχουν από τις 21.00 το βράδυ. Κυρίαρχος την πρώτη ώρα είναι η σειρά «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» με τηλεθέαση 21,3%. Την ίδια ώρα το σίριαλ «Αν Ήμουν Πλούσιος» έγραφε ποσοστό 10,5% στον ΑΝΤ1.

Ο ALPHA επέλεξε να απλώσει την δραματική σειρά «Έρωτας Μετά» προσθέτοντας μια ακόμη ημέρα προβολής την Πέμπτη. Η επιλογή δείχνει να δικαιώνει τον σταθμό, αφού την Πέμπτη, η σειρά σημείωσε ποσοστό 15,1%, ξεφεύγοντας από τις ιδιαίτερα χαμηλές πτήσεις (ακόμη και μονοψήφια) στην τηλεθέαση τις τελευταίες εβδομάδες. Την ίδια ώρα, η κωμική σειρά «Μην Ψαρώνεις» περιοριζόταν σε ποσοστό τηλεθέασης 13,1%.

Τι τηλεθέαση έκαναν X-Factor, «8 Λέξεις» και «Λόγω Τιμής»
Σε ό, τι αφορά τα μεγαλύτερα σε διάρκεια προγράμματα, η απόδοση στους πίνακες τηλεθέασης ήταν μάλλον χλιαρή. Το τέταρτο Live του X-Factor, παρότι είχε και την ίντριγκα ανάμεσα στον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Γιώργο Θεοφάνους, σημείωσε τηλεθέαση 11%. Στο 12,4% η τηλεθέαση της σειράς «8 Λέξεις» από τις 21.00 ως και τις 23.00 στον ΣΚΑΪ.

Τέλος, το πολυαναμενόμενο «Λόγω Τιμής» περιορίστηκε στις 23.00 το βράδυ και απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες», σε ποσοστό 8,8% στο νεανικό κοινό. Έχει ενδιαφέρον πως η σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου δεν αφήνει αδιάφορο το τηλεοπτικό κοινό, που όμως επιλέγει άλλο χρόνο για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις της.

Η επανάληψη του «Λόγω Τιμής» το βράδυ της Κυριακής, αμέσως μετά το The Voice σημειώνει ποσοστά τηλεθέασης πέριξ του 18% (Το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου συγκεκριμένα έγραψε 18,4% και 16,8%) που είναι διπλάσια από εκείνα που σημειώνει στην κανονική ημέρα και ώρα προβολής του.