Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε στο Πρω1νό του ANT1 και αναφέρθηκε στον έρωτα που ζει στο πλευρό του ηθοποιού και σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη. «Πέρσι μόνη ήμουν όταν είχα έρθει εδώ. Γνωριμία υπήρχε και συνεργασία υπήρχε, απλώς, το υπόλοιπο δεν υπήρχε. Αναπτύχθηκε μετά», είπε αναφερόμενη στη νέα της σχέση.

«Αυτά συμβαίνουν. Πολλές φορές, γνωρίζουμε ανθρώπους που είναι σε άλλη φάση στη ζωή του. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Μετά μου πέρασε. Ξεχνάμε τα πάντα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μετά την πρόβα, ζούμε μια ζωή κανονική, αλλά στην πρόβα ξεχνάμε το προσωπικό κομμάτι. Είμαι πολύ χαρούμενη.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ξέρει απλώς τη δουλειά μου, την ξέρει από μέσα, απ’έξω και ανακατωτά. Είναι ιδανικός να σε ξεκλειδώσει και να σου δώσει οδηγίες. Αισθάνομαι ότι με καταλαβαίνει περισσότερο. Πρώτη φορά έχω σχέση με κάποιον άνθρωπο από τον χώρο μου. Δεν ξαναείχα πριν. Ποτέ. Δεν ήθελα να τα μπλέξω. Εδώ μιλάμε για άλλη κατάσταση και άλλη ποιότητα. Είμαι χαρούμενη πολύ», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.


faysbook.gr Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εκμυστηρεύεται για τη σχέση της με τον Σωτήρη Χατζάκη