Την Τετάρτη 6/11 στις 14.00 στο ΑΘΕ 1 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φοιτητών με απόφαση των Φοιτητικών Συλλόγων των Μηχανολόγων Μηχανικών, της Φαρμακευτικής, της Φιλοσοφίας, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Σπουδαστικών Συλλόγων της ΣΤΕφ, της ΣΕΥΠ, της ΣΔΟ και του Συλλόγου Οικοτρόφων Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στην σύσκεψη πήρε απόφαση να συμμετέχει και το 1ο έτος της Διοίκησης Επιχειρήσεων, όπου πραγματοποίησε συνέλευση έτους με την συμμετοχή 80 φοιτητών.

Στην σύσκεψη συζητήθηκε ο σχεδιασμός, μπροστά στον εορτασμό για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όπου φέτος συμπληρώνονται 46 χρόνια από τότε.


Σκοπός των Φοιτητικών Συλλόγων είναι πως θα καταφέρουν να γιορτάσουν το Πολυτεχνείο όλοι οι φοιτητές ενωμένοι, μαζί με τον λαό της Πάτρας, κάθε μαθητή, νέο, εργαζόμενο.

Στην σύσκεψη προτάθηκε:

  • Συμμετοχή στην σύσκεψη που καλεί, την Παρασκευή 8/11 στις 18.30, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στο ισόγειο του Ε.Κ. με την συμμετοχή όλων των σωματείων, των φορέων της πόλης μας, με θέμα: «τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και κινητοποιήσεων μπροστά στον εορτασμό του Πολυτεχνείου».
  • Κατάθεση στεφανιών, το Σάββατο 16 Νοέμβρη, στο Παράρτημα και στην Παλιά Ασφάλεια, σημείο συνάντησης στην πλατεία Όλγας στις 10.30 πμ.
  • Συγκέντρωση την Κυριακή στις 17 Νοέμβρη, στις 5.00μμ στο Εργατικό Κέντρο και πορεία που θα περάσει από το μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα.
  • Εκδήλωση στο χώρο του Πανεπιστημίου την Παρασκευή 15/11 για την εξέγερση του Πολυτεχνείου το κορυφαίο γεγονός της αντιδικτατορικής πάλης.
  • Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στους προσφυγές με την συλλογή τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης.