Υπάρχει ένας νέος χώρος στην Πάτρα που μας κάνει να νομίζουμε ότι βρισκόμαστε σε κάποιο μπαρ της Νέας Ορλεάνης, αφού οι ιδιοκτήτες τους αγαπούν με την jazz.

Το Quinta Jazz Bar & Restaurant έχει την τιμητική του και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε το ποτό σας ή το φαγητό σας και να αφεθείτε στη μαγεία των μουσικών αυτοσχεδιασμών.

Μάλιστα στο αγαπημένο μας στέκι οι live βραδιές είναι γεγονός! Έτσι για ακόμα μια Παρασκευή 8 Νοεμβρίου ο Δήμος Μπέκε, ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης, θα ντύσει μουσικά την βραδιά κάνοντας το χώρο του Quinta Jazz Bar & Restaurant ακόμα πιο ατμοσφαιρικό...


Με τη μελωδική φωνή του, ο Δήμος Μπέκε θα μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι, με ακούσματα jazz και swing μουσικής.

Mε την αίσθηση της Νέας Ορλεάνης διάχυτη στο χώρο, με ποτό και γευστικά ιδιαίτερα πιάτα, το Quinta Jazz Bar & Restaurant θα σας γοητεύσει και σίγουρα θα σας κερδίσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τη βραδιά και να αφεθείτε στη μαγεία των μουσικών αυτοσχεδιασμών του Κύπριου καλλιτέχνη.

Για εκείνους που αναζητούν και... ζωντανά ακούσματα, αυτή την Παρασκευή το live του Quinta Jazz Bar & Restaurant αποτελεί σημείο αναφοράς!