"Αγκαλιά" με την πρόκριση στο Top-16 του 7DAYS EuroCup βρίσκεται ο Προμηθέας που πήρε μια "επαγγελματική" νίκη με 88-77 επί της Maccabi Rishon στην πρεμιέρα του Β΄ Γύρου του Α΄ Ομίλου της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης και συνεχίζει στην κορυφή του Ομίλου του.

Η ομάδα της Πάτρας αποκλείεται μόνο σε “σενάρια επιστημονικής φαντασίας”, αφού θα πρέπει να χάσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της και παράλληλα να κάνει μόνο νίκες η γερμανική Ulm. Στην πραγματικότητα, ο Προμηθέας είναι, πλέον, φαβορί για την κατάληψη μιας εκ των 2 πρώτων θέσεων του Ομίλου, αφού έχει αποκτήσει διαφορά 2 νικών από Monaco και MoraBank Andorra, που ισοβαθμούν στην 3η θέση.


Ο Προμηθέας στρέφει, πλέον, το ενδιαφέρον του, στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της χρονιάς, αφού θα φιλοξενήσει σε νοκ-άουτ αγώνα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 17:15 τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στην επανάληψη τόσο της περσινής αναμέτρησης του Κυπέλλου, όσο και των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.