Η "Έντεκα Pub" είναι η προέκταση του steak house σου, το νέο σου στέκι και το πιο ψαγμένο bar που έλειπε από το κέντρο της Πάτρας.

Μια pub από αυτές που μας ταξιδεύουν με την αυθεντικότητά τους στα στενά της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ιρλανδίας και που γίνεται στέκι από την πρώτη φορά.

Ο χώρος είναι ζεστός, φιλικός, παρεΐστικος.

Έχει αέρα μητροπολιτικό ως ένα κλασικό bar – στέκι περιοχής στην Ευρώπη αλλά και αύρα ατόφιας άνεσης από την Πάτρα.


Κομψό all day spot της πόλης παρέχει μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου που συνδυάζει με αρμονικό τρόπο τον ποιοτικό καφέ, το αλκοόλ και τη γεύση.

Καφές υψηλής ποιότητας από το πρωί και δημιουργικά πιάτα για όποιον θελήσει να μπει από νωρίς στον κόσμο των γεύσεων της "Έντεκα Pub".

Ένα μενού με γευστικά πιάτα, μια επιλεγμένη λίστα κρασιών, μια προσεγμένη μπάρα με μπύρες ελληνικές και εισαγωγής και όλα τα αγαπημένα σας ποτά, αποτελούν τις "αποσκευές" για ένα ταξίδι με αρώματα και γεύσεις που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς.


Η κουζίνα της "Έντεκα Pub" είναι εγγύηση! Μπορεί να απογειώσει το ποτό σου ακριβώς με τον τρόπο που φαντάζεσαι.

Γαστρονομικές επιλογές, με δυνατά πιάτα κρεατικών, ζουμερά burgers, μέχρι τα πολλά υποσχόμενα ορεκτικά μπύρας που θα γίνουν talk of the town.

Ποιοτικές πρώτες ύλες, εξαιρετικές κοπές και δεξιοτεχνικά ψησίματα κάνουν τη διαφορά, χαρίζοντας απλόχερα μια μοναδική γευστική εμπειρία.


Οι ταλαντούχοι σεφ Τρύφωνας Γιαννόπουλος και Νίκος Λούπης προτείνουν ένα ενδιαφέρον μενού που συμβαδίζει με τη σύγχρονη γαστρονομική αντίληψη, με ελληνικές και διεθνείς γευστικές πινελιές.

Η ατμόσφαιρα είναι ιδανική για να περάσετε με την παρέα σας αξέχαστα βράδια γεμάτα εκπλήξεις, αφού οι υπεύθυνοι της παμπ διοργανώνουν αρκετά events. Ο χώρος της "Έντεκα Pub" διατίθεται και για κοινωνικές δεξιώσεις, δίνοντας ένα ιδιαίτερο ύφος στις στιγμές που θα επιλέξουμε να γιορτάσουμε εκεί. 

"Έντεκα Pub" η καλύτερη επιλογή για ποτό ή φαγητό...

Μόνο αν το ζήσετε θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Τα λέμε εκεί!