Δύσκολο εκτός έδρας αγών, στο Λουτράκι με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα του Ποσειδώνα, δίνει η Ακαδημία των Σπορ για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας χάντμπολ ανδρών, το Σάββατο στις 8.00 μ.μ. Η ομάδα του Λουτρακίου που την περσινή χρονιά τερμάτισε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας, είναι αρκετά έμπειρη και δυνατή τόσο στην έδρα της όσο και μακριά από αυτήν. Στο ρόστερ της διαθέτει αθλητές με εμπειρία στην Α1 εθνικής κατηγορίας.

Ο προπονητής των πρασίνων Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τους αθλητές του, απεναντίας είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στον αγώνα με τον Νηρέα και όπως χαρακτηριστικά τονίζει:

"Αρχίζουμε σιγά-σιγά να μπαίνουμε στους ρυθμούς μας, οι παίκτες μας αποκτούν αυτοπεποίθηση και πιστεύουν στις δυνατότητες τους".

Τα καλά νέα από τον αγώνα με τον Νηρέα στην Πάτρα ήταν ότι δύο 17χρονοι, ο Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος και ο Χαράλαμπος Παντός πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή τους και μάλιστα σημείωσαν από δύο και ένα γκολ αντίστοιχα.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδος ευχαριστεί την Ευαγγελία Διάφα και την Γαλήνη Μπίθα για την εθελοντική προσφορά τους για την συλλογή χρημάτων για τον μικρό Γιωργάκη Ιωάννου που πρόκειται να μεταβεί στην Αυστρία για χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.