H αγωνία για τα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» κορυφώνεται και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές και γεμάτες από ανατροπές και απρόοπτες καταστάσεις.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 26
Ο Νικηφόρος βρίσκει, έκπληκτος, την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει, ήδη, προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι. Η Ελένη έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Λάμπρο και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει την γυναίκα του για χάρη της. Η Μυρσίνη, αναζητώντας τον Νικηφόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη, όμως, η προσβλητική της στάση θα τον οδηγήσει να την διώξει από το σπίτι του. Τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα- Ρίζω κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον σώσει. Η Ελένη ψάχνει παντού την Ασημίνα, που βρίσκεται απέναντι από τον Νικηφόρο που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για τον γάμο. Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου, ενώ ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.


Τρίτη 12 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 27
Ο Νέστορας ζητάει εξηγήσεις απ’ τον Κυπραίο για το σκουλαρίκι της Μυρσίνης που βρέθηκε στο δωμάτιο που του νοικιάζει, αλλά ο Κυπραίος θα καταφέρει να του ρίξει στάχτη στα μάτια, βάζοντας παράλληλα σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο. Έχει πειστεί, όμως, στ’ αλήθεια ο Νέστορας για την αθωότητα του; Οι υποψίες της Μυρσίνης για την ενοχή της Ελένης στον φόνο του Σέργιου διαλύονται όταν ο Δούκας της αποκαλύπτει μια σκληρή αλήθεια για τον Γιάννο. Παράλληλα, ο Νικηφόρος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στην Ασημίνα και να τα ξαναβρούνε, όταν μια επίσκεψη του Δούκα στο σπίτι των κοριτσιών αλλάζει τα δεδομένα. Η οικογένεια Σεβαστού δίνει τη συγκατάθεσή της στο ζευγάρι και οι επίσημοι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ασημίνας είναι πλέον γεγονός. Το ίδιο βράδυ, όμως, ο Λάμπρος και η Ελένη κάνουν το δικό τους παράτολμο βήμα.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 28
Η απουσία της Ελένης απ’ τη βραδιά των αρραβώνων γίνεται αισθητή, βάζοντας σε κίνδυνο το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Την ίδια ώρα, η Ελένη πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά του Λάμπρου. Αλλά η στιγμή τους δε θα κρατήσει πολύ, καθώς ο Λάμπρος ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για την πρώτη νύχτα γάμου της Ελένης με τον Σέργιο. Το ίδιο βράδυ, οι γυναίκες του χωριού έρχονται αντιμέτωπες μ’ ένα δυσάρεστο γεγονός. Οι αρμοδιότητες που μοιράζει ο Δούκας στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή πάνω στη δουλειά, θα προκαλέσουν την οργή του Κωνσταντή. Παράλληλα, ο Νέστορας χάνει στο σπίτι του ένα πολύτιμο αντικείμενο που θα φέρει νέες αναταράξεις, ενώ η Μυρσίνη ξεκαθαρίζει στην Ασημίνα τις αληθινές προθέσεις της γι’ αυτόν τον γάμο. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να πάει ένα βήμα παρακάτω τη φιλική σχέση που έχει με την Βιολέτα, ενώ ο Λάμπρος αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον του Κυπραίου για την Ελένη και η σύγκρουση ανάμεσα στους δυο άντρες, είναι πια αναπόφευκτη.


Πέμπτη 14 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 29
Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου ξεκινάνε αν και η Μυρσίνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη. Ο Δούκας, βλέποντας πως τα σχέδιά του κινδυνεύουν, στρέφεται στον Κυπραίο για βοήθεια. Η Ανέτ και ο Νέστορας αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου. Θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια; Ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Κι ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει, κατ ’εντολή του Δούκα, να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό, η κρυφή συνάντηση του Λάμπρου και της Ελένης, στο σχολείο, θα γίνει αντιληπτή από έναν εμβρόντητο Μιλτιάδη.