Υλικά

1 πακέτο σπαγγετίνι Νο10

1 μεγάλη σάλτσα ντομάτας Crete mou

1/2 κ.γ ανθό αλατιού

1 κ.γ. ρίγανη

1/2 κ.γ. θυμάρι

1 πακέτο λουκάνικα χωριάτικα καπνιστά

150 γρ. ξινομυζήθρα Amari

5 κ.σ. ελαιόλαδο για τη σάλτσα

5 κ.σ ελαιόλαδο για τα μακαρόνια

Εκτέλεση

Βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και τσιγαρίζουμε το λουκάνικο και από τις δύο πλευρές. Ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας,τη ρίγανη,το θυμάρι και αλατίζουμε. Αφού παρει 2-3 βράσεις η σάλτσα μας ρίχνουμε την ξινομυζήθρα και αν χρειαστεί λίγο νερό από τα μακαρόνια. Βράζουμε άλλα δύο τρία λεπτά.

Βράζουμε τα μακαρόνια ακριβώς το χρόνο που λέει το πακέτο. Όταν τα σουρώσουμε τα περιχύνουμε με λάδι και ανακατεύουμε να μην μας κολλήσουν.

Σερβίρουμε με μία ντοματοσαλάτα.

Πηγή: evaintasteland.com