Υλικά

Για την τονοσαλάτα: 

  • 1 κονσέρβα καπνιστό τόνο
  • 1 μικρή κόκκινη πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια
  • 50 γρ. καλαμπόκι κονσέρβα
  • 1 αβοκάντο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. χορς ράντις
  • 1 κ.σ. σούπας μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. γιαούρτι
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασσο ψιλοκομμένο
  • Ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/3 κ.γ. κάρυ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Υλικά για το σερβίρισμα:

  • Τορτίγιες 
Εκτέλεση

Επί το έργον:

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για την τονοσαλάτα. Ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι και ξεκινάμε να σερβίρουμε. Παίρνουμε μία μία τις τορτίγιες και κατά μήκος στρώνουμε λίγο από την τονοσαλάτα, τυλίγουμε και σερβίρουμε.

Συμβουλή: Την συγκεκριμένη τονοσαλάτα μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σε τάκος, σε ψωμί του τοστ και σε σάντουιτς.

Πηγή: syntageseleni.gr