Σε χρήση του κοινού παραδίδονται άμεσα οι δεξαμενές του κολυμβητηρίου «Αντώνης Πεπανός» σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΚ.

Οι εγκαταστάσεις θα είναι ανοιχτές για τους πολίτες καθημερινά και τις ώρες 8.00 έως 14.00 και 21.00 έως 22.30.

Πρόκειται για μία απόφαση που κινείται στα πλαίσια της εκπεφρασμένης βούλησης της Διοίκησης του ΠΕΑΚ για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους πολίτες και με στόχο την παροχή υπηρεσιών ασφαλούς άθλησης για το κοινό.

Η απόφαση εδράζεται σε δύο συνδυαστικούς πυλώνες που η Διοίκηση του ΠΕΑΚ επιθυμεί να προσφέρει στους πολίτες:

1ον: Άσκηση και Αθλητισμό

2ον: Σωματική και πνευματική ευεξία

«Στοχεύουμε σε μία αμφίδρομη και ουσιαστική συνεργασία με τις Πατρινές και τους Πατρινούς, στα πλαίσια του προγράμματος άθλησης των πολιτών με πρόσβαση στις δημόσιες εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Α. Πεπανός», τονίζεται στην ανακοίνωση της Διοίκησης του ΠΕΑΚ με την σημείωση ότι «η παροχή υπηρεσιών άθλησης στο Κολυμβητήριο αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία με στόχο οι εγκαταστάσεις να αποτελέσουν χώρο άσκησης και αθλητισμού και παράλληλα σωματικής και πνευματικής ευεξίας».

Η τιμή χρήσης των εγκαταστάσεων είναι 10 ευρώ μηνιαίως για τους ενήλικες, 5 ευρώ για τους φοιτητές και δωρεάν για τους πολύτεκνους και τους ανέργους με την επίδειξη των σχετικών εγγράφων.

Να σημειωθεί πως όσοι πολίτες επιθυμούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για τη χρήση των δεξαμενών του Κολυμβητηρίου θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρικές γνωματεύσεις:

Οι άνδρες από καρδιολόγο ή παθολόγο και δερματολόγο

Οι γυναίκες από καρδιολόγο ή παθολόγο, δερματολόγο και γυναικολόγο

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 643 903.