Η δοκιμασία αποχώρησης στο GNTM πέρασε σε διαφορετική διάσταση, καθώς αυτή τη φορά ο μάγος Alexis προσάρμοσε τρία μαγικά illusions σε τρία διαφορετικά φωτογραφικά σετ με φωτογράφο τον Στέφανο Παπαδόπουλο: την ισορροπία σε σπαθί για τα Mad Max κορίτσια, τη δημιουργία χιονοθύελλας για τις παγωμένες βασίλισσες και την αιώρηση με μπαλόνια για τα πολύχρωμα Harajuku Girls.

Η Κέισι είχε το πλεονέκτημα και κλήθηκε να μοιράσει στις συμπαίκτριές της τα τρία concepts, αλλά και να αφαιρέσει δύο λεπτά από μια ανταγωνίστρια της.

Στο πλατό του GNTM τα χειρότερα σχόλια άκουσε η Σουζάνα Κουόλ και φυσιολογικά βρέθηκε εκτός διαγωνισμού.

«Κάθε εβδομάδα μας λες δεν το έχω και πολύ, δεν το έχω και πολύ. Κάθε εβδομάδα κάτι σε δυσκολεύει που δεν το έχεις πολύ. Μήπως δεν μπορεί να είναι μοντέλο το κορίτσι. Πρέπει να ξεκλειδώσεις, αλλιώς δεν μπορείς ποτέ σου να δουλέψεις σε αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς να γίνεις μοντέλο, δεν θα σε κλείσει ποτέ κανείς για δουλειά. Ποτέ! Είναι τόσο απλό.

Η εικόνα είναι απαίσια, καμία έκφραση, κανένα styling, κανένα μοντέλο. Λυπάμαι, γιατί αυτό το κορίτσι έχει αυτό το αποτέλεσμα. Έχει δίκιο και ο Δημήτρης, μήπως αυτό το σώμα είναι στον λάθος άνθρωπο; Τι να πω», είπε η Βίκυ Καγιά.«Δεν αλλάζει ποτέ το πρόσωπό σου. Έχεις το ίδιο πρόσωπο σε όλες τις φωτογραφίσεις. Έχεις το κατάλληλο σώμα, αλλά θεωρώ ότι είναι στον ακατάλληλο άνθρωπο. Θέλουν να σε διώξουν, γιατί τους κάνεις τη χάρη;», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.