Η αγωνία για τον 20χρονο δόκιμο ναυτικό που απήχθη στο Τόγκο συνεχίζεται, καθώς για τρίτη ημέρα δεν υπάρχουν νέα για την κατάστασή του, αλλά και για το που τον κρατούν οι πειρατές.

Ο Δ.Γ. βρισκόταν μαζί με άλλα 23 μέλη στο δεξαμενόπλοιο «ΕLKA Αριστοτέλης», όταν τα ξημερώματα της Δευτέρας, πειρατές εισέβαλαν στο τάνκερ και τον απήγαγαν, μαζί με άλλα τρία άτομα (δύο Φιλιππινέζους και έναν Γεωργιανό), ανοιχτά των ακτών του Τόγκο. Την ίδια ώρα, τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή πάνω στο πλοίο, όπως έχει ανακοινώσει η πλοιοκτήτρια εταιρία.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η απαγωγή, η πλοιοκτήτρια εταιρία, αλλά και οι Αρχές στην αφρικανική χώρα προσπαθούν να βρουν τα ίχνη των πειρατών, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί, για να κάνουν γνωστά τα αιτήματά τους. Σύμφωνα με το Reuters, πιθανολογείται πως τους κρύβουν κάπου στη Νιγηρία, αλλά η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Ωστόσο, η αγωνία είναι μεγάλη για την οικογένεια του νεαρού, ο οποίος αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα υγείας, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του...

Πατέρας δόκιμου ναυτικού: Πρέπει να παίρνει καθημερινά τρία χάπια»

Ο πατέρας του δόκιμου, είπε χθες στο δελτίο του Τρίτη σε ΑΝΤ1, αλλά και του και Alpha, πως ο γιος του, αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να παίρνει καθημερινά τρία χάπια γι’ αυτό.

«Αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι υγείας. Το έχει χρόνια από μικρό παιδί. Παίρνει τρία χαπάκια, και αυτά πρέπει καθημερινά. Μαζί του. Όπως βγήκε από την καμπίνα να δει τι γίνεται, του ριχτήκανε. Από εκεί συνέχισε πόλεμος. Αν ήταν στο καράβι δεν θα είχαμε πρόβλημα. Τα παιδιά τα πήρανε. Αυτό είναι όλο το πρόβλημα. Πήραν τα παιδιά από το καράβι και δεν ξέρουμε πού τα πάνε, αν είναι καλά στην υγεία τους και όλα αυτά» ανέφερε στον ΑΝΤ1, δείχνοντας την αγωνία του για την κατάσταση της υγείας του γιου του.