O Μάνος Πανταζής ήταν από τα μοντέλα που μεσουράνησαν τη δεκαετία του '90. Χρόνια μετά απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία καθώς πριν από 40 μέρες έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και προέτρεψε τα κορίτσια να μην πηγαίνουν στο GNTM αλλά σε κάποιο πρακτορείο αν θέλουν να γίνουν μοντέλο.

«Πριν από 40 μέρες έγινα για δεύτερη φορά μπαμπάς. Έχω απερίγραπτα συναισθήματα για τις δυο μου κόρες. Σκέφτομαι την καριέρα μου στο μόντελινγκ με μεγάλη χαρά, ήταν οι χρυσές εποχές που έζησα και λησμονώ πράγματα.

Αυτό που θυμάμαι από τις καλές εποχές του μόντελινγκ ήταν τα πολλά φώτα και η πολλή προσοχή σε εμάς. Έχω πάρει για μια πασαρέλα 700.000 δραχμές τότε. Με τον Φώτη Γιαννιώτη θα ήταν αστείο να έχουμε κόντρα όταν δουλεύαμε στο ίδιο γραφείο. Μας μπέρδευαν αμέτρητες φορές. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έχασα την καμπάνια του Armani για το άρωμά του, ενώ είχα φτάσει στους δύο τελευταίους. Δεν θα πρότεινα στα νέα κορίτσια να πάνε στο GNTM, αλλά θα τους έλεγα να πάνε σε ένα γραφείο. Δεν έχει καλή εξέλιξη η γρήγορη προβολή», είπε μεταξύ άλλων ο Μάνος Πανταζής.


Ο Μάνος Πανταζής μιλάει στο Πρωινό