Εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Αργυρόπουλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09/11/2019 στο εντός έδρας παιχνίδι του OSCAR ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Απολλωνιάδας για 5 χρόνια και ακολούθως προωθήθηκε στην αντρική ομάδα του Απόλλωνα, στην οποία αγωνίστηκε συνολικά 15 χρόνια, με τελευταία σεζόν την χρονιά του 2016 όπου αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση παίζοντας το τελευταίο του παιχνίδι με τα χρώματα της ομάδας που αγάπησε και αγαπήθηκε όντας αρχηγός της από το 2010 έως το 2016.

Η ανακοίνωση τη τιμητικής εκδήλωσης αναφέρει:

«Ο Απόλλωνας αναγνωρίζοντας την υπέρμετρη αγάπη του για την ομάδα, την δυναμική και ηγετική του φυσιογνωμία μέσα στο παρκέ, την σκληρή δουλειά του, στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει και να τολμά για την αγαπημένη του ομάδα, αποφάσισε να τον τιμήσει για πάντα αποσύροντας την φανέλα του με τον αριθμό 5 και να την υψώσει στο κέντρο του γηπέδου για να μαρτυρά σε όλους τους αθλητές και φιλάθλους που επισκέπτονται το γήπεδο μας, πως ο Νίκος ο Αργυρόπουλος ήταν ένας παίκτης που αγωνίστηκε με πάθος για τα όνειρα του και κατάφερε να γίνει κομμάτι της ιστορίας του Απόλλωνα.

Καλούμε σε αυτή την τιμητική εκδήλωση που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 16:45 όλο τον πατραϊκό φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα να παρευρεθεί κοντά μας και να ζήσει αυτή τη ξεχωριστή στιγμή, όπου ο Νίκος Αργυρόπουλος θα γίνει για πάντα παιδί του Ιστορικού Απόλλωνα Πάτρας».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι τώρα έχει αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 7, του θρυλικού «Νουρέγιεφ», Κώστα Πετρόπουλου.