Για να έχεις τα ανάλογα αποτελέσματα όταν ασκείς την τέχνη της φωτογραφίας, εκτός από το ταλέντο και τη γνώση για αυτό που κάνεις, θα πρέπει να έχεις και μία σειρά από χαρακτηριστικά που συγκροτούν την προσωπικότητά σου. 

Ένα από τα βασικά αυτά χαρακτηριστικά είναι η υπομονή, ένα στοιχείο απαραίτητο για έναν καλό επαγγελματία φωτογράφο. Η υπομονή έχει ως αποτέλεσμά της την αναμονή. Πολλές φορές θα χρειαστεί να περιμένεις για ώρες προκειμένου να πετύχεις τη λήψη που θέλεις, αυτό που έχεις στο μυαλό σου. 

Ο Vassilis Noble είναι αν μη τι άλλο ένας από καλύτερους φωτογράφους. Ένας επαγγελματίας και ταυτόχρονα ένας εραστής (άρα ερασιτέχνης με την έννοια του "έρως" που κινεί τα πάντα προς αυτό που αγαπάς και έχεις σαν στόχο) της φωτογραφίας. Δεν θα μπορούσε να μην έχει υπομονή. Κι ιδού το αποτέλεσμα. 

Μια φωτογραφία που από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στα social media κάνει αίσθηση και έχει συγκεντρώσει δεκάδες likes. Ο ίδιος περιγράφει στην ανάρτησή του την αλήθεια αυτής της εικόνας γράφοντας τα εξής: "Η αναμονή αμείβεται....

Ξεκίνησα χθες πρωί να "κυνηγήσω" κεραυνούς. Ένα τεράστιο μέτωπο που εξασθένισε πάνω από τον Πατραϊκό δυστυχώς. Οπότε έμεινα στο σημείο να κάνω άλλα πράγματα, timelapse κλπ.

Είπα να τραβήξω τη δύση αλλά ένα τεράστιο σύννεφο έκρυψε τον ήλιο. Και τότε συνειδητοποίησα ένα 2ο μέτωπο να περνάει πάνω από τη Ζάκυνθο (το οποίο, επίσης εξασθένισε πάνω από τον Πατραϊκό κόλπο). Αλλά η υπομονή και η επιμονή μου αμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο". Κι όπως βλέπετε έτσι είναι...