Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Ώρα Πατρών" αναφέρει τα εξής: "Η ΩΡΑ Πατρών και ο επικεφαλής της Γιώργος Ρώρος συμμετείχαν την Κυριακή, 3.11.2019, στην εκδήλωση – γιορτή για το μητρικό θηλασμό που πραγματοποιήθηκε στην πλ. Γεωργίου για 10η χρονιά. Το αίτημα της διευκόλυνσης του μητρικού θηλασμού - είχε τεθεί και προεκλογικά – απαιτεί την παροχή κατάλληλων χώρων θηλασμού σε δημοτικές υπηρεσίες που υποδέχονται κοινό, σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος με τη συνεργασία του αρμόδιου συλλόγου αλλά και γενικότερα την αποδοχή του θηλασμού ως έκφραση αρμονικής γονικής φροντίδας και όχι ως αξιοπερίεργο φαινόμενο σε δημόσιους χώρους. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στις γυναίκες που επιλέγουν τον θηλασμό στηρίζοντας τις σχετικές πρωτοβουλίες. Καλούμε και τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις και, βέβαια, τη δημοτική αρχή να δημιουργήσουμε κατάλληλους χώρους θηλασμού στις δημοτικές υπηρεσίες που υποδέχονται κοινό".

Συνεχίζοντας, αναφέρεται στο Καρναβάλι 2020, λέγοντας: "Οι πρώτες συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Καρναβαλικού Οργανισμού κατέδειξαν την περιχαρακωμένη αντίληψη της δημοτικής αρχής για το Καρναβάλι αλλά και τακτικές και μεθοδεύσεις που δεν συνάδουν με μια σύγχρονη οπτική στήριξης και ανάπτυξης της κορυφαίας για την πόλη εκδήλωσης. Αποφάσεις εν κρυπτώ, με απουσία καλλιτεχνικής κατεύθυνσης και ουσιαστικά ερωτήματα από την πλευρά της αντιπολίτευσης που έμειναν και μένουν αναπάντητα συνθέτουν την εικόνα ενός Καρναβαλιού που για ακόμα μία χρονιά θα διεξαχθεί είτε ως αγγαρεία είτε ως ευκαιρία πολιτικής προπαγάνδας από την πλευρά του Δήμου.

70 ημέρες, σχεδόν, πριν από την έναρξη η Πάτρα και ο σχετικός οργανισμός δεν ξέρουν ακόμα τη μορφή των εκδηλώσεων, ποιος τις αποφάσισε, πόσο θα κοστίσουν και τι θα αποδώσουν στην πόλη. Προσπάθειες και πρωτοβουλίες ασύνδετες συλλόγων και φορέων σχετικά με το Καρναβάλι θα προσπαθήσουν να αναδείξουν ελλείμματα αλλά και προοπτικές, ωστόσο, η βασική οργανωτική δομή διεξαγωγής του Καρναβαλιού, ο Δήμος, παραμένει «οχυρωμένος» στα εκλογικά ποσοστά της δημοτικής αρχής χωρίς να τολμάει να διαβουλευτεί με τους βασικούς πρωτεργάτες του Καρναβαλιού, τους ανθρώπους του.

Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε τα τελεσίγραφα αποχώρησης από τον χώρο που κατασκευάζονται τα άρματα χωρίς εναλλακτική λύση, πώς να εξηγήσουμε την άρνηση της Προέδρου του Καρναβαλικού Οργανισμού να συζητήσει και να ενημερώσει για το σχέδιο δράσης για το Καρναβάλι που θα διεξαχθεί σε λίγους μόνο μήνες. Δυστυχώς, η άρνηση να διαβουλευτεί με τους κοινωνικούς φορείς συνοδεύτηκε με καταφανώς ψευδείς ισχυρισμούς με τους οποίους κατηγορούν την ΩΡΑ Πατρών και τους εκπροσώπους της για απαξιωτική συμπεριφορά έναντι μαζικών συλλόγων, όπως ο ΣΚΕΑΝΑ. Ας μην συνεχίσουν σε αυτόν τον δρόμο. Ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ καλά ποιοί συνεργάζονται με τους μαζικούς φορείς και ποιοί προσπαθούν να τους καθυποτάξουν σε μια μίζερη και μονοδιάστατη λογική.    

Δυστυχώς ή ευτυχώς, η πόλη θα πάρει πρωτοβουλίες που θα καλύπτουν το κενό που αφήνει η δημοτική αρχή.

Σε αυτές τις πρωτοβουλίες θα είμαστε παρόντες".