Σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών τονίζει τα εξής μετά την σαρωτική νίκη που κατάφερε στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας:

"Η Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας, ευχαριστεί όλους τους μηχανικούς οι οποίοι συμμετείχαν στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν στις 3 Νοέμβρη.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί όλες εκείνες και εκείνους που την στήριξαν προκειμένου να είναι για άλλη μία φορά πρώτη δύναμη στο ΤΕΕ/ΤΔΕ αυξάνοντας σημαντικά τις δυνάμεις της και φτάνοντας στο εμφατικό 45% της επιλογής των συναδέλφων μηχανικών, αναγνωρίζοντας έτσι με τον πιο άμεσο τρόπο την σημαντική δουλεία που έχει πραγματοποιηθεί στο Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας.

Η ψήφος των συναδέλφων μας στην Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους εμάς αλλά ταυτόχρονα μας δημιουργεί επιπλέον ευθύνη για μεγαλύτερη εντατικοποίηση της δράσης μας τη νέα περίοδο, με γνώμονα πάντα τη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και την προάσπιση του επαγγελματία μηχανικού.

Η Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών θα συνεχίσει να εργάζεται για ένα ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας ακηδεμόνευτο, ανεξάρτητο, ακομμάτιστο με πολιτικές θέσεις και τεχνοκρατική τεκμηρίωση, με προοδευτικό πρόσημο, με έντονη συνεισφορά στην ανάπτυξη της περιοχής και την παραγωγική της ανασυγκρότησης πάντα μέσα από διαδικασίες, δημοκρατίας, διαφάνειας και ανιδιοτέλειας. Συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε πολύ!".