Το patrasevents.gr σας φέρνει σε επαφή με το i-motion, ένα μηχάνημα, στο οποίο κάνοντας 20 λεπτά γυμναστικής, "καις" 1.200 θερμίδες!
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] ή στο επίσημο fan page του Patras Events γράφοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνό σας και το θέμα του διαγωνισμού, προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν 4 συνεδρίες EMS i-motion στο S-MaX Fitness.
Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 08/11 και ώρα 18:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.
Νικητές οι:
Αντωνία Παπαναστασοπούλου
Άννα Φάκου
Τι είναι το i-Motion EMS
Το i-Motion EMS, είναι μία σύγχρονη μορφή ενεργοπαθητικής γυμναστικής με μεγάλα πλεονεκτήματα συγκριτικά με τη συμβατική.
Το βασικότερα από αυτά είναι ότι με το i-Motion EMS ο αθλητής απαλλάσσεται από το ενδεχόμενο του τραυματισμού των αρθρώσεων, των οστών ή των τενόντων που επιβαρύνονται πάντα από τις ασκήσεις με τα βάρη.
Λειτουργώντας με bluetooth, χωρίς καλώδια, δίνει τη δυνατότητα στον trainer να δώσει στον αθλητή του ακόμα περισσότερες ασκήσεις, ενώ εμπεριέχει 20 διαφορετικά προγράμματα με διαφορετικές συχνότητες το καθένα, έχοντας έτσι την τεχνολογία και την υποδομή για να ικανοποιήσει τον κάθε τύπου αθλητή.
Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να πάρετε μία γεύση και που ξέρετε, ίσως μετά τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, να βρεθείτε κι εσείς στο S-MaX Fitness, γνωρίζοντας από κοντά αυτό το ωφέλιμο μηχάνημα.