Είναι πολύ βασικό να βάλουν όλοι πλάτη για το προσφυγικό, ανέφερε ο βουλευτής του Κινήματος Γιώργος Καμίνης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 και στους Νίκο Φελέκη και Μάκη Πολλάτο.

Ο κ. Καμίνης κάλεσε τους δημάρχους αντί να μπαίνουν μπροστά και να ηγούνται των αντιδράσεων να καθίσουν στο τραπέζι με την κυβέρνηση και να δοθεί μια λύση. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «η κυβέρνηση πρέπει να συναντηθεί με την ηγεσία του ΚΕΔΕ και να δώσει κίνητρα». Όπως είπε πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να μην κρύβονται όπως είπε χαρακτηριστικά στα δύσκολα.

Για το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Καμίνης τόνισε ότι με τα σύνεργα του ΠΑΣΟΚ δείχνει μια εσωστρέφεια. Ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά, πρέπει να τελειώνουμε με αυτά γιατί ουσιαστικά αυτό απευθύνεται σε κάποιους που παροικούν μια κομματική Ιερουσαλήμ ενώ ο κόσμος όπως είπε περί άλλα τυρβάζει.

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε επίσης ότι το Κίνημα Αλλαγής, πρέπει να στηριχθεί σε ό,τι καλύτερο έχει αναδείξει το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρονιά, αλλά, να προχωρήσουμε μπροστά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε το καινούργιο και να αφήσουμε πίσω τις ταμπέλες και τα ονόματα. Δεν έχουν όπως είπε καμία σημασία πια αυτά.