H δωρεάν παραχώρηση στο Δήμο της Πάτρας των μουσικών οργάνων με τα οποία πορεύτηκε σε όλη τη διαδρομή του ο αείμνηστος πατρινός ρεμπέτης Μπάμπης Γκολές, αποτέλεσε το θέμα της  συνάντησης που είχε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη - Θεοδωρακοπούλου με την αδελφή του Θεανώ Γκολέ. Η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Η παραχώρηση των μουσικών οργάνων με τα οποία «συνοδοιπόρησε» από τα πρώτα του βήματα στη μουσική και το τραγούδι, μέχρι το τέλος της ζωής του ο Μπάμπης Γκολές, θα αποτελέσει την αφετηρία, προκειμένου ο Δήμος της Πάτρας, όπως ήδη έχει δηλώσει ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, να προχωρήσει στη δημιουργία ενός χώρου, στο οποίο θα φιλοξενούνται τόσο αυτά όσο και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής και του Πολιτιστικού Οργανισμού είναι, όταν πραγματοποιηθεί η μετατροπή των παλαιών Σφαγείων σε χώρο πολιτισμού, να γίνει εκεί ο χώρος, στον οποίο θα βρουν μόνιμη «στέγη» μουσικά όργανα, δίσκοι και προσωπικά αντικείμενα του Μπάμπη Γκολέ.