Στο “TV έθνος” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος μίλησε για το Κόκκινο Ποτάμι και τις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας γιατί επέλεξε τελικά να παίξει στη σειρά του OPEN. Αποκάλυψε, επίσης, πως τέθηκε στο τραπέζι και το ενδεχόμενο να παίξει και στα δύο σίριαλ…

Ισχύει ότι είχες δεχτεί πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο και στις Άγριες Μέλισσες και τελικά επέλεξες το Κόκκινο Ποτάμι;

Ναι, μέχρι τελευταία στιγμή το παλεύαμε. Όμως είχα κλείσει το ρόλο του Θέμη στο Κόκκινο Ποτάμι ένα χρόνο πριν. Όταν δίνω το λόγο μου, μου αρέσει να τον κρατάω. Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ δελεαστικό, καθώς και ότι έχω μια βαθιά εκτίμηση στον Λευτέρη Χαρίτο, στο καστ και σε ανθρώπους που γνώρισα εκεί. Είχα όμως αρχίσει ήδη την έρευνά μου πάνω στην ιστορία και στο όραμα του Μανούσου Μανουσάκη.

Με τις Άγριες Μέλισσες ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία. Ακόμα και το ενδεχόμενο να συνδυάσουμε τα σίριαλ τέθηκε στο τραπέζι. Όμως πραγματικά κάτι θα χάναμε όλοι. Κάτι από τον “Θέμη” και κάτι από τις Άγριες Μέλισσες. Είμαι άνθρωπος που μπορώ να δουλεύω… 32 ώρες τη μέρα. Δεν έχω βρει όμως ακόμα τον τρόπο να είμαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα την ίδια στιγμή. Έχει ο Θεός, ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μετά… Προς το παρόν έχουμε να πληρώσουμε φόρο αίματος στη δική μας ιστορία.