Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή είναι ο Χρήστος Σταυρόπουλος που ετοιμάζεται για να αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Α΄κατηγορίας, τον προσεχή Δεκέμβριο, με τα χρώματα της Πυγμής. 

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που είχε αναδείξει η Πάτρα στην πυγμαχία και είχε αρκετές επιτυχίες όταν ξεκινούσε, δείχνοντας ότι το μέλλον ήταν δικό του. Τότε όμως μετά από σκέψη και ορισμένους τραυματισμούς που είχε αποφάσισε να σταματήσει. Τώρα επιστρέφει στην ενεργό δράση, έχοντας κάνει ήδη την πρώτη του εμφάνιση στα "Χρυσά Γάντια" αφήνοντας άριστες εντυπώσεις για την αγωνιστική του κατάσταση. 

Στις πανελλήνιες διοργανώσεις επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια και έχοντας στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα τον δάσκαλο και προπονητή του Λάμπρο Μιχαλόπουλο συνεχίζει να γυμνάζεται σκληρά και να δουλεύει σε καθημερινή βάση για την μεγάλη επιστροφή, θέλοντας να αποδείξει πράγματα στον εαυτό του, αλλά και στους γύρω του. 

Ο ίδιος είχε αποφασίσει και στο παρελθόν να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά τότε δεν ήταν έτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά. Πλέον είναι στην καλύτερη του κατάσταση και έχει βρει αυτό που έψαχνε στην Πυγμή. Στόχος του στο προσεχές πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν είναι απλά και μόνο η συμμετοχή του σε αυτή την διοργάνωση, αλλά να διεκδικήσει αυτά που του αξίζουν για τα οποία έχει δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας και την ψυχή του.