Αν υπήρχε μία δυνατή στιγμή στον αγώνα που έδωσε η Παναχαϊκή με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Τρίτη, στην Πάτρα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος, τότε σίγουρα ήταν αυτή. 

O Κώστας ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, προχώρησε σε μία κίνηση ένδειξης σεβασμού και μνήμης στον Παναγιώτη Κωστόπουλο, τον πιο πιστό φίλο της Παναχαϊκής που έφυγε από τη ζωή στις αρχές του 2019. 

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος έχει μείνει αξέχαστος στη μνήμη των φίλων της Πατρινής ομάδας, των οπαδών, αλλά και όλου του ελληνικού φίλαθλου κόσμου. Καθηλωμένος στο καροτσάκι του, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Πατρών - Πύργου, παρακολουθούσε όλους τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, στο ίδιο πάντα σημείο του γηπέδου, ενώ την ακολουθούσε παντού σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της. 

Ήταν ο πιο πιστός φίλος της, μια παρουσία που με τον καιρό έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα ως ένα ζωντανό παράδειγμα οπαδικής αγάπης και αφοσίωσης. Ο Κώστας καθισμένος και αυτός στο δικό του καροτσάκι δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τη μνήμη του, πηγαίνοντας και αφήνοντας μια ανθοδέσμη στο σημείο όπου καθόταν ο Παναγιώτης. 

Ο ναός της Αγυιάς σείστηκε από τα χειροκροτήματα την ώρα που ο Κώστας άφηνε τα λουλούδια στο σημείο όπου καθόταν ο Παναγιώτης, τιμώντας τη μνήμη του πιο πιστού οπαδού και φίλου της Παναχαϊκής. Ο Παναγιώτης σίγουρα θα παρακολουθούσε τη στιγμή αυτή από ψηλά και θα χαμογελούσε. 

Και σίγουρα αν ζούσε θα ήταν στο γήπεδο, σε ένα ακόμα παιχνίδι για τους "κοκκινόμαυρους". Δίπλα στην ομάδα που αγάπησε, δίπλα στον κόσμο αυτής της ομάδας που είδε στο πρόσωπο το ύψιστο σύμβολο της γνήσιας και αυθεντικής οπαδικής αγάπης. 

Ένα σύμβολο που ασφαλώς και μένει ζωντανό για όλους. Απόδειξη; Η κίνηση αυτή του Κώστα που κέρδισε τους πάντες, δίνοντας μαθήματα οπαδικού σεβασμού και αλληλεγγύης. 

(Οι φωτογραφίες είναι από το facebook των Nortenos Patras).