Μετά την δυνατή βροχή που έριξε την Πέμπτη και την ηλιοφάνεια που επικράτησε στη συνέχεια, την Παρασκευή και το Σαββάτο, όλα δείχνουν ότι στην Πάτρα επανέρχεται το βροχερό σκηνικό. 

Η πρόβλεψη του Νικόλα Σερέτη αναφέρει τα εξής: "Βελτιωμένος ο καιρός στην πόλη απουσία φαινομένων με τις μέγιστες θερμοκρασίες να μην ξεπερνούν τους 22-23oC. Οι άνεμοι θα στραφούν σε ανατολικούς, οι οποίοι στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου αναμένεται να αγγίζουν κατά περιόδους τα 6bf. Εξασθένισή τους αναμένεται από το απόγευμα του Σαββάτου με επακόλουθη στροφή σε ΝΔ.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ένα νέο αβαθές βαρομετρικό χαμηλό που θα μας επισκεφθεί από τα ΒΔ, μέσα στην Κυριακή, ενδέχεται να επηρεάσει με εκ νέου ισχυρές βροχοπτώσεις την πόλη κατά την διάρκεια της ερχόμενης Δευτέρας 4/11. Βελτίωση των καιρικών αναμένεται κατά την διάρκεια της Τρίτης". 

Σε ότι αφορά τις βροχοπτώσεις που προηγήθηκαν τα μεγαλύτερη ύψη βροχής, ύστερα από σχεδόν 3 εβδομάδες ανομβρίας, καταγράφηκαν από τους εξής μετεωρολογικούς σταθμούς (mm=τόνοι νερού/στρέμμα):

Δροσιά: 36,4 mm http://www.metar.gr/ws/patra/
Άνω Καστρίτσι: 36,2 mm http://penteli.meteo.gr/stations/kastritsi/
Ρωμανός: 33,6 mm http://penteli.meteo.gr/stations/patra-romanos/
Περιοχή Κ.Ε.Τ.Χ.: 31,2 mm http://meteopatras.eu/weather/index.php. 


Ο καιρός στην Πάτρα μέσα από τον πίνακα του meteo