Το "The Greek Throwdown" πραγματοποιείται στην Πάτρα, σε μία διοργάνωση που φιλοξενεί ορισμένους από τους καλύτερους αθλητές του είδους, στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Μιλάμε ασφαλώς για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Crossfit 2019 που ξεκίνησε την Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 3 του μήνα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. 

Είναι μία διοργάνωση που προβάλλει το Crossfit στην αυθεντική του μορφή και όσοι βρέθηκαν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες αυτούς έμειναν σίγουρα εντυπωσιασμένοι από τις προσπάθειες των αθλητών και τη δύναμη τους. 

Το Crossfit είναι ένα άθλημα δύναμης, αλλά και τεχνικής που ασκεί όλους τους μυς του σώματος και προσφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στη σωματική διάπλαση, δίνοντας όγκο. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν αθλητές από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 600, όμως οι αθλητές που ήρθαν στην Πάτρα και παίρνουν μέρος είναι γύρω στους 360. Παράλληλα, μαζί με τους αθλητές έχουν έρθει και δεκάδες κριτές από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να βαθμολογήσουν τις προσπάθειες των αθλητών. 

Δείτε φωτογραφίες από την διοργάνωση: