Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ στις 25 Οκτωβρίου είχε καταθέσει ερώτηση στον Υπουργό Οικονομικών, για τη λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Κλειτορίας, που σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της ΔΟΥ Αιγίου, μειωνόταν σε μια ημέρα την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, με την παραπάνω απόφαση, τις υπόλοιπες ημέρες, οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Κλειτορίας, θα έπρεπε να εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες όμορων περιοχών, όπως τα Καλάβρυτα και το Αίγιο.

Με βάση τα παραπάνω, ο Αχαιός βουλευτής ρωτούσε τον Υπουργό Οικονομικών: α) σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την επανεξέταση, αναθεώρηση και ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης και β) αν θα είναι οριστική η επαναφορά της απρόσκοπτης λειτουργίας του ΓΕΦ Κλειτορίας.

Κατόπιν αυτών, από 1/11/2019, το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Κλειτορίας, θα λειτουργεί κανονικά όλη την εβδομάδα για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Ο βουλευτής Άγγελος Τσιγκρής ευχαρίστησε τον αρμόδιο υπουργό για τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε, σε ένα ζήτημα που αφορά την εξυπηρέτηση των συμπολιτών του.

Δείτε την ερώτηση: