Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της δραματικής σειράς του Alpha «Έρωτας μετά».

Η Άννα εντοπίζεται νεκρή και κηδεύεται σε βαρύ κλίμα θλίψης και οδύνης από τα παιδιά της και τους οικείους της.

Μία αναπάντεχη τροπή παίρνει η υπόθεση της Άννας στα επόμενα επεισόδια. Οι φόβοι όλων επιβεβαιώνονται όταν οι Αστυνομικές Αρχές ενημερώνονται πως βρέθηκε σε ένα φαράγγι το πτώμα μιας γυναίκας. Έπειτα από μία μεγάλη επιχείρηση τα ειδικά κλιμάκια καταφέρνουν να ανασύρουν το πτώμα και τότε διαπιστώνεται πως η σορός της άτυχης γυναίκας ανήκει στην Άννα Μακρίδη.

Ο Φώτης και ο Γιώργος ενημερώνονται και αναλαμβάνουν να ειδοποιήσουν τον Χρήστο. Ο τελευταίος καταρρέει στο άκουσμα της είδησης, αλλά το σοκ είναι τόσο μεγάλο που δεν τους πιστεύει. Μάλιστα, ζητάει από τους αστυνομικούς να τον μεταφέρουν στο σημείο όπου βρίσκεται το πτώμα προκειμένου να περάσει στη διαδικασία της αναγνώρισης. Όταν διαπιστώνει και μόνος του πως η γυναίκα του είναι νεκρή, λυγίζει και ξεσπάει. Ο ίδιος, τώρα, με τη σειρά του πρέπει να ενημερώσει τα παιδιά του αλλά και τους συγγενείς της.

Οι αποκαλύψεις που ακολουθούν μετά τον θάνατο της Άννας δημιουργούν πολλά νέα ερωτήματα για το βράδυ του ατυχήματος, ενώ ο Παπαδόπουλος προειδοποιεί την Αντιγόνη πως ο Κωνσταντίνος υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύει στο νοσοκομείο από τον άνθρωπο που προκάλεσε το ατύχημα αλλά και που σκότωσε την Άννα.

Η είδηση για τον θάνατο της τελευταίας αποτελεί πρώτο θέμα και προκαλεί διαφορετικές αντιδράσεις. Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται η κηδεία της, η οποία τελείται σε βαρύ κλίμα.

Εκεί συγκεντρώνονται όλοι για να συλλυπηθούν τα παιδιά και τον Χρήστο, ενώ η Νόρα αιφνιδιάζεται όταν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους εντοπίζει τον Δημήτρη.

Ο Αποστόλης είναι και αυτός συντετριμμένος από τον θάνατο της αδελφής του και αποφασίζει να βρει ποιος και γιατί τη σκότωσε και την πέταξε στο φαράγγι.

Έτσι, ο ίδιος, με την απειλή όπλου, πιέζει τον Δημήτρη να του πει την αλήθεια για τη δολοφονία της Άννας, ενώ την ίδια στιγμή στο αστυνομικό τμήμα παρουσιάζεται ένας νέος μάρτυρας που αναφέρει πως είχε δει την Άννα μαζί με έναν νεαρό στο χωριό πριν από το ατύχημα.