Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show. «Έφτασα εκεί που ήθελα σε μια ωριμότητα που μου είναι αρκετή και μου προσφέρει ψυχική γαλήνη» σχολίασε, μέσα σε όλα, ο καλλιτέχνης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που την φετινή σεζόν βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή του The Final Four, μίλησε για την τελευταία 10ετία της καριέρας του, τα επιπλέον κιλά που είχε πάρει για σύντομο διάστημα αλλά και την στήριξη που είχε από την σύντροφο του, Ζέτα Μακρυπούλια στις δύσκολες στιγμές.

«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους».

Όσον αφορά τα τελευταία δέκα χρόνια στην ζωή του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια που είχε ευτυχές τέλος. Έμαθα από αυτά τα χρόνια, έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος. Είναι χρήσιμο κάποιες φορές να τρως χαστούκια και ας μην καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή τη δύναμη που έχουν».


Η εξομολόγηση του Μιχάλης Χατζηγιάννη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου Α'

«Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου» εξομολογήθηκε τρυφερά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Επίσης, ο αγαπημένος τραγουδιστής πρόδωσε μεταξύ άλλων πως αγαπά να ζητά την βοήθεια των delivery, την κλασική μουσική, τις βόλτες ενώ τον ηρεμεί να διαβάζει κάποιο βιβλίο.