Ο ρόλος των αιρετών του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης είναι σημαντικός για να επιτευχθεί η αναβάθμιση του θεσμού σε μια νέα και σύγχρονη Ελλάδα.

Η τοπική αυτοδιοίκηση  μπορεί να είναι ο πρωτεργάτης θεσμός στην προσπάθεια για τις αλλαγές  που χρειάζεται η χώρα, στην αποκέντρωση, στην άρση των περιφερειακών ανισοτήτων, στην ψηφιακή μετάβαση, στην ωφέλεια για κάθε πολίτη.

Οι προκλήσεις της νέας εποχής είναι πολλές και απαιτούν νέους ανθρώπους μακριά από αγκυλώσεις και κομματικές σκοπιμότητες, τακτικισμούς και υπολογισμούς του παρελθόντος.

Θεωρώντας ότι μπορούμε  να είμαστε ενωμένοι στις προκλήσεις της νέας εποχής, Σας καλώ να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την φωνή και τις δράσεις  της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος με συλλογική δουλειά και συνεργασία.

Η παρότρυνση προς το πρόσωπο μου αιρετών από τις  Περιφερειακές Ενότητες  Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, να ηγηθώ της προσπάθειας   συγκρότησης ενός ενωτικού ψηφοδελτίου στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας  αποτελεί για μένα  ως νέο άνθρωπο και αυτοδιοικητικό  μια πρόκληση.

Πάμε ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ για μια δυνατή ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας!