Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Πεφτίτση από το GNTM. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο GNTM και να ρίξει τα «βέλη» της προς την τελευταία παίκτρια που αποχώρησε, την Σουζάνα, όπως αναφέρει το zappit.

«Η Μαρία, αφού αυτό ένιωθε, καλά είπε. Όταν ένας άνθρωπος είναι δυναμικός θα εκφραστεί και δυναμικά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα, συνεχίζοντας. «Αντίθετα η Σουζάνα είχε το στυλ «θα μιλήσω και θα γίνει χαμός». Οπότε όταν έφυγε, χάρηκα».

Σχετικά με την προσωπικότητα, συγκεκριμένα της Σουζάνας, η πρώην παίκτρια του GNTM πρόδωσε: «Είχε φανεί και στο ξενοδοχείο, είχε φανεί την πρώτη μέρα, έχει φανεί και στα επεισόδια που τα βλέπω και εκνευρίζομαι με πολλές καταστάσεις».

«Εκτός από αυτό, ξέρω και το backstage, με τα κορίτσια που έχουν βγει και συζητάμε, οπότε ναι χάρηκα γιατί δεν είχε φωτογραφία και δεν καταλαβαίνω γιατί την κρατούσαν τόσο καιρό στο παιχνίδι» πρόσθεσε. «Ναι, είναι πανέμορφη, ναι, έχει σωματάρα, ναι είναι μοντέλο αλλά για φωτογράφιση δεν κάνει».

«Δεν έβγαζε φωτογραφίες. Άλλο η πασαρέλα που θα κάνει, αλλά άλλες κοπέλες είχαν πολύ καλύτερες φωτογραφίες» κατέληξε η Κατερίνα Πεφτίτση.