Ο Φιλοκτήτης ή αλλιώς Mr FILO είναι γεγονός ότι είχε λείψει από όσους αγαπούν στην Πάτρα την μουσική σκηνή της ραπ. Είναι όμως εξίσου γεγονός ακούγοντας το νέο του τραγούδι ότι είναι εδώ και ότι έχει επιστρέψει δριμύτερος. 

Το νέο του τραγούδι λέγεται "Trap n' Troll" και ο τίτλος του τα λέει όλα, με τον Πατρινό ράπερ να σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τα όσα συμβαίνουν γύρω του, τις μόδες που υπάρχουν στις μουσικές, τις συμπεριφορές των νέων και τις νοοτροπίες τους, τρολάροντας τους ταυτόχρονα με τους στίχους του που μιλούν απευθείας στο "the point" του όλου θέματος. 

Είναι το πρώτο τραγούδι που βγάζει μετά από μία παύση δύο χρόνων περίπου και δείχνει ότι αυτή η μακριά κάπως απουσία του από τα μουσικά δρώμενα ήταν μάλλον ωφέλιμη για αυτόν και τη ραπ του. Ο Φιλοκτήτης είναι ένας ράπερ που από τη πρώτη στιγμή της εμφάνισης του στην ανεξάρτητη εναλλακτική σκηνή της Πάτρας, είχε ξεχωρίσει τόσο με τα τραγούδια του, όσο και με τα live του. 

Ο ίδιος αποφεύγοντας τα πολλά λόγια και τη δημοσιότητα, έχοντας μία συγκεκριμένη νοοτροπία που ακολουθεί πιστά και έχε να κάνει μόνο με τη μουσική του, μας είπε ότι πέρα από το "Trap n' troll", έχει έτοιμα δύο ακόμα τραγούδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Οπότε για το επόμενο διάστημα τουλάχιστον η μουσική και οι στίχοι του δεν θα μας λείψουν. 

Χωρίς όμως αυτό να είναι και σίγουρο. Άλλωστε το λέει και στο νέο του τραγούδι. "Γράφω ραπ για να αποδράσω όλα τα άλλα είναι περιττά". 

Δείτε το βίντεο που έχει σκηνοθετήσει ο Σπύρος Μηνάς. 


MR FILO - TRAP n' TROLL (Official Music Video)