Πραγματοποιήθηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους από τον ομοσπονδιακό προπονητή της ΕΑΠ/ΟΧΕ Γιάννη Παπαγιαννόπουλο προπόνηση και καταγραφή, μετρήσεις όλων των στοιχείων για τους αθλητές-τριες του κλιμακίου Πελοποννήσου των ομάδων της ανατολικής Πελοποννήσου, παμπαίδων και παγκορασίδων Α'.

Η δεύτερη προπόνηση για τους αθλητές-τριες δυτικής Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ στο Κουκούλι την Κυριακή 27/10 για τους αθλητές-τριες της Πάτρας, ενώ την Παρασκευή 25/10 η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Αιγίου για τους αθλητές-τριες του Αιγίου.

Οι προπονήσεις έγιναν σε συνεργασία με τις ομάδες και τους προπονητές ανάπτυξης των τμημάτων τους. Έγινε καταγραφή όλων των στοιχείων των αθλητών-τριων που συμμετείχαν.

Οι μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις μεταξύ των πόλεων της Πελοποννήσου είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του κλιμακίου, καθώς και σε ορισμένα κλειστά γυμναστήρια δεν υπάρχουν ελεύθερες ώρες για να πραγματοποιούνται και εκεί προπονήσεις.

Ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος είχε και εποικοδομητική συζήτηση με παράγοντες και προπονητές ανάπτυξης των τμημάτων των συλλόγων και κατέγραψε τις προσωπικές τους εκτιμήσεις, επισημάνσεις, προτάσεις και ιδέες του κάθε συναδέλφου για την ανάπτυξη.