Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός που υποδύεται τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για το πώς πήρε το ρόλο, αποκάλυψε ότι πέρασε εφτά φορές από οντισιόν, αλλά και ποιες ήταν οι σκέψεις του όταν πήρε το ρόλο.

«Πέρασα εφτά φορές από οντισιόν, νομίζω μόνο εγώ και η Μαρία Κίτσου πήγαμε τόσες φορές. Μπορεί να ήθελαν να σιγουρευτούν περισσότερο για εμάς, μπορεί να κοίταζαν κι άλλα άτομα, δεν ξέρω. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν διάβασα δύο διαφορετικούς ρόλους, ο ένας ήταν ο Κωνσταντής και ο άλλος νομίζω ήταν ο Νικηφόρος, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Από τη δεύτερη φορά, όμως, και μετά ήμουν για τον Κωνσταντή. Η ομάδα με την οποία μίλησα ήταν τόσο σοβαρή και τόσο στοχευμένη σε αυτό που θέλουν να πετύχουν, οπότε μου έδωσε μια σιγουριά ότι εδώ δεν πάμε να κάνουμε μια ξεπέτα, πάμε να κάνουμε κάτι σοβαρό.


Ο Γιάννης Κουκουράκης μιλάει για τις Άγριες Μέλισσες (Μέρος Α)

Όταν πήρα το ρόλο μου ζήτησαν να κόψω μαλλιά και μούσια. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι έπρεπε να αφήσω μουστάκι.

Στο πρώτο γύρισμα με κούρεψαν και με ξύρισαν. Έβγαλα τους φακούς επαφής για να μη βλέπω τίποτα.


Ο Γιάννης Κουκουράκης μιλάει για τις Άγριες Μέλισσες (Μέρος Β)

Στην αρχή ο ρόλος του Κωνσταντή μου φαινόταν απλά “κακός”, αλλά μετά κατάλαβα ότι του λείπει η αγάπη από την οικογένειά του.

Εγώ θα ήθελα ο Κωνσταντής να ξεσπάσει, αλλά δεν γνωρίζω αν θα γίνει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κουκουράκης.