Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας όταν μαθητής που χρήζει παράλληλης στήριξης σε μια κατάσταση κρίσης, χτύπησε τη δασκάλα της τάξης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής παιδείας του δήμου Ιεράπετρας κ. Παναγιώτης Σαρρής, το παιδί έπιασε και έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα η δασκάλα να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι, όπως αναφέρει το hxonews.

Χρειάστηκε, μάλιστα, να νοσηλευτεί για δυο εβδομάδες σε νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πριν συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι της.

Όπως τόνισε ο κ. Σαρρής, τα παιδιά αυτά χρειάζονται ειδική στήριξη ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να έχουν κοντά τους ανθρώπους που να γνωρίζουν πως θα τα χειριστούν. «Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αυτιά μου. Η συγκεκριμένη δασκάλα πήγε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Προφανώς το παιδί δεν φταίει, είναι ένα παιδί που χρειάζεται παράλληλη στήριξη και δεν είχε. Ανατέθηκε σε μια δασκάλα που δεν ήταν δικιά της δουλειά να στηρίξει και να έχει το παιδί μέσα στην τάξη της. Είναι κάτι πρωτόγνωρο» σημείωσε.