Μπορεί η ΕΛ.ΑΣ. να έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Αγυιάς για τον αγώνα με την Παναχαϊκή, στην Πάτρα, όμως το γεγονός αυτό δεν πτοεί τους οργανωμένους της Πατρινής ομάδας. 

Οι οπαδοί της Παναχαϊκής ξέροντας ότι το παιχνίδι αυτό θα ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν, από την εποχή εκείνη που η Πατρινή ομάδα αγωνιζόταν στην Α' Εθνική και αντιμετώπιζε όλα τα μεγαθήρια του ελληνικού ποδοσφαίρου, κοιτάζοντας τα στα ίσα, ετοιμάζουν ένα κλίμα γιορτινό και μία ατμόσφαιρα καθαρά ποδοσφαιρική που θα βοηθήσει την φωνή τους να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα. 

Είναι αλήθεια ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας φέτος δηλώνουν κάπως απογοητευμένοι από τα διοικητικά δρώμενα και τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της, ενώ αρκετοί έχουν απομακρυνθεί και δεν βρίσκονται κοντά της, τουλάχιστον στον βαθμό που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, ο αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΟ στο γήπεδο της Αγυιάς είναι κάτι διαφορετικό και ασφαλώς σε αυτόν πρόκειται να δώσουν έντονη παρουσία στις κερκίδες μόνο και μόνο για την αναμέτρηση αυτή. 

Μια παρουσία που θα περάσει μηνύματα προς τους διοικούντες της Πατρινής ομάδας, αλλά και στο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνοντας στο πανελλήνιο μία εικόνα από την δυναμική της κερκίδας της Παναχαϊκής. Μάλιστα, οι Nortenos θα πραγματοποιήσουν πορεία πριν από τον αγώνα ξεκινώντας από τα γραφεία του συνδέσμου τους στην οδό Κιλκίς, στο γήπεδο της Αγυιάς. 

Η πορεία θα είναι ντυμένη στα "κοκκινόμαυρα" και θα αποτελέσει μία προθέρμανση για τους οπαδούς της Πατρινής ομάδας. Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:30 το απόγευμα, ενώ το ραντεβού των οπαδών είναι για τις 17:30.

Στο μεταξύ η Αστυνομία, πέρα από την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟ, θα είναι σε επιφυλακή με επιπλέον μέτρα για να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο επεισοδίου και όλα να κυλήσουν ομαλά. Μια γιορτή θα είναι άλλωστε για τους οπαδούς της Πατρινής ομάδας.